Београд: Ухапшени се крили иза навијача Партизана

Након хапшења 17 особа осумњичених за најтежа кривична дјела, одржана хитна конференција за медије. "Крили се иза навијача Партизана"

Србија 04.02.2021 | 11:59
Београд: Ухапшени се крили иза навијача Партизана

Одлучни смо да Београд буде безбједан град и да покажемо шта јесмо и да никада никакве криминалне организације, можда јаче и од "земунског клана" неће угрожавати безбједност наше дјеце, рекао је начелник ПУ за Београд.

Замјеник начелника УКП и вршиоца дужности СБПОК Нинослав Цмолић рекао је да је јутрошњом акцојом хапшења организоване криминалне групе, која се крила иза навјачке групе Партизана, показано да у држави нема заштићених и да се неће толерисати никакве криминалне оргнизације.

"Криминална група која је јутрос разбијена је одговорна за серију најмонструознијихин злочина, можда и у неколико посљедњих десетина година. Ова група се све вријеме крила се иза навијачке групе Партизан, али то нису никакви навијачи већ обични криминалци. Ми ћемо доказати појединачну улогу сваког од њих, и нећемо толерисати никакве видове криминала", поручио је Цмолић.

Он је рекао да је акција планирана мјесецима и поручио да ће на исти начин бити "завршено" са сваком криминалном групом као и са овом.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин захвалио се и Тужилаштву, начелнику БИА и свима који су учествовали у синоћној акцији јер су били упорни и што нису одустајали јер иза ове акције стоје многе непроспаване ноћи.

Вулин је рекао да је ухапшено 17 особа, као и да су то људи који су убијали, отимали, мучили, који су вршили дела о којима је тешко говорити. Рекао је и да су се сви смијали када је прије 100 предсједник Србије рекао да ће се организованом криминалу задати ударац, а сада се не смију.

Истакао је и да је Србија озбиљна земља која неће дозволити да се поново створи неки криминални клан који ће помислити да је јачи од државе.

Пошто је реч о великој акцији, истакао је Вулин, није искључено да се за нека кривична дјела и не зна, зато је Вулин позвао грађане да им се јаве уколико имају нека сазнања о кривичним дјелима у вези ухапшене групе.

"Грађани Србије, верујте својој полицији, систему који вас чува и штити и који ће то увијек радити", закључио је Вулин.

Подсјетимо, раније је саопштено да је у акцији МУП-а и БИА-е током ноћи и јутра ухапшено 17 особа осумњичених за најтежа кривична дјела.

Медији су пренели да је међу ухапшенима и Вељко Беливук, познат и као Веља Невоља.

(БН/Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Смрди!

04.02.2021 11:13

Можда су ови дебили врбовали мигранте да несто "одраде" за њих па испадало да су мигранти криви?

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

04.02.2021 13:31

Када цес министре ухапсити милу додика и ове његове мравоједе најгоре дусмане Српског рода од постанка па наовамо?

Name

Ре

04.02.2021 13:36

Невоља је невоља...

Name

Ре

05.02.2021 04:36

Док су ти навијаци радили за министре, били добри?

Name

Криминал

04.02.2021 14:55

Све је то "екстра", али ово мора да буде само ПОЧЕТАК. Има много тих "вођа навијача" и "навијача", који су у ствари, најобичније пропалице, дилери и сл. . А имају везу и са политичарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цекај

04.02.2021 16:54

Знаци ипак се мозе само треба одлуцити?

ОДГОВОРИТЕ