Малољетник (15) се убио због дјевојке

"Тој дјевојци је оставио сребрног анђела ког је мени дала мајка, а ја њему. Оставила сам јој тог анђела..."

Република Српска 03.02.2021 | 20:27
Малољетник (15) се убио због дјевојке

Тијело Драгана Дрљића (15) пронађено је у Тамишу након два дана потраге.

Његова мајка је рекла да је Драган тешко поднио раскид са девојком и да је од тада говорио да његов живот више нема смисла.

"Мјесец дана су били у вези, познајем ту дјевојку, али сам је само знала преко сина, не познајем њене родитеље. Они нису ишли у исту школу, Драган је ишао у Машинску, а она и економску или хемијску, нисам сигурна. Ишли су да купују стрипове заједно”, рекла је жена и испричала да је Драгана раскид баш тешко погодио.

Како каже, Драган је и својој бившој дјевојци оставио опроштајно писмо. Рекао јој је да га не отвара до 16 сати. Оставио јој је и поклон.

"Рекао јој је да не отвара писмо до 16 сати и она је то испоштовала. Али њена мајка када је схватила шта се догађа је однијела писмо у полицију. Они ће га отворити и прочитати... Молила сам их да ми прочитају ма каква год да је садржина", каже и додаје:

"Тој дјевојци је оставио сребрног анђела ког је мени дала мајка, а ја њему. Оставила сам јој тог анђела..."

Мајка каже да је разговарала са Драгановом бившом дјевојком која је у тешком стању због његовог нестанка.

"Плакала је, јецала.. Рекла сам јој да она није ништа крива... Рекла ми је да јој је казао да је његов живот изгубио смисао, али и да се послије смијао... Нико није то тако схватио..." рекла је она.

Да подсјетимо, дјечак је посљедњи пут виђен око 15 сати управо на Тамишком кеју, где је неколико сати послије тога и потрага трагично завршена.

“На себи је имао црну јакну, црну тренерку и црне патике. Са собом је понео ранац и телефон. Гардероба му је остала код куће, неке ствари је подијелио најбољој другарици и бившој девојци”, рекла је тада његова мајка.

Отворили су и писмо... У њему пише да је тражио начин да најбезболније себи одузме живот", рекла је она.

(Мондо.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ја

03.02.2021 19:55

Бозе ста реци,ова дјеца не размисљају ниста.....Са 15 година прве симпатије,дјеција љубав,први пољупци.....радости,сузе.Искрено сауцесце породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тулипан

03.02.2021 20:14

КАКАВ МОМАК 15 ГОДИНА.СТА ЈЕ ОН ЗНАО СТА ЈЕ ЉУБАВ.ЗАЛОСНО ЈЕ ТО АЛИ ИПАК НЕДИЗРЕО ЗА РАСУДЈИВАЊЕ.ЛАКА МУ ЗЕМЉА БИЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрква

03.02.2021 20:27

Требо законски забранити забављање прије 16

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.02.2021 21:03

??????????

Name

Роние

03.02.2021 22:04

Гомила глупости се напише у коментарима...Када би смо само мало мозга употребили у оваквим и сличним ситуацијама, да извучемо поуке у реагујемо сматрам да би ако ништа смањили број оваквих случајева.Што се тиче директно овог случаја, искрено саучешће породици и искрени жал за губитком младог живота. ИЗВУЦИМО ПОУКУ И ВЕЋ ОД СУТРА ОТВОРЕНО ПРИЧАЈТЕ СА СВОЈОМ ДЈЕЦОМ И НЕМА ИЗГОВОРА ДА СЕ ОДВОЈИ ВРИЈЕМЕ ЗА ОНЕ ЗА КОЈЕ СЕ ЖИВИ!!!

Name

...

04.02.2021 06:25

Па шта друго и рећи након овога. И нису везе за дјецу, ступају дјеца прерано у односе, а стварност је другачија. Кад би се барем о томе учило у школи, а код куће отворено разговарало и васпитала дјеца о правом значењу односа и веза. Али накарадни смо, дјеца нам свакодневно испаштају због затуцаност која овдје влада. Његују се погрешне вриједности, томе треба стати у крај да би било боље.

Name

ре

04.02.2021 10:21

До 18 нећу да чујем да ми је дијете у вези.Данас дјеца иду у средњу школу и доводе партнере кући на славу а родитељи сретни и хвале се,страшно.