Maloljetnik (15) se ubio zbog djevojke

"Toj djevojci je ostavio srebrnog anđela kog je meni dala majka, a ja njemu. Ostavila sam joj tog anđela..."

Republika Srpska 03.02.2021 | 20:27
Maloljetnik (15) se ubio zbog djevojke

Tijelo Dragana Drljića (15) pronađeno je u Tamišu nakon dva dana potrage.

Njegova majka je rekla da je Dragan teško podnio raskid sa devojkom i da je od tada govorio da njegov život više nema smisla.

"Mjesec dana su bili u vezi, poznajem tu djevojku, ali sam je samo znala preko sina, ne poznajem njene roditelje. Oni nisu išli u istu školu, Dragan je išao u Mašinsku, a ona i ekonomsku ili hemijsku, nisam sigurna. Išli su da kupuju stripove zajedno”, rekla je žena i ispričala da je Dragana raskid baš teško pogodio.

Kako kaže, Dragan je i svojoj bivšoj djevojci ostavio oproštajno pismo. Rekao joj je da ga ne otvara do 16 sati. Ostavio joj je i poklon.

"Rekao joj je da ne otvara pismo do 16 sati i ona je to ispoštovala. Ali njena majka kada je shvatila šta se događa je odnijela pismo u policiju. Oni će ga otvoriti i pročitati... Molila sam ih da mi pročitaju ma kakva god da je sadržina", kaže i dodaje:

"Toj djevojci je ostavio srebrnog anđela kog je meni dala majka, a ja njemu. Ostavila sam joj tog anđela..."

Majka kaže da je razgovarala sa Draganovom bivšom djevojkom koja je u teškom stanju zbog njegovog nestanka.

"Plakala je, jecala.. Rekla sam joj da ona nije ništa kriva... Rekla mi je da joj je kazao da je njegov život izgubio smisao, ali i da se poslije smijao... Niko nije to tako shvatio..." rekla je ona.

Da podsjetimo, dječak je posljednji put viđen oko 15 sati upravo na Tamiškom keju, gde je nekoliko sati poslije toga i potraga tragično završena.

“Na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne patike. Sa sobom je poneo ranac i telefon. Garderoba mu je ostala kod kuće, neke stvari je podijelio najboljoj drugarici i bivšoj devojci”, rekla je tada njegova majka.

Otvorili su i pismo... U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život", rekla je ona.

(Mondo.rs)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Ja

03.02.2021 20:55

Boze sta reci,ova djeca ne razmisljaju nista.....Sa 15 godina prve simpatije,djecija ljubav,prvi poljupci.....radosti,suze.Iskreno saucesce porodici

ODGOVORITE
Name

Tulipan

03.02.2021 21:14

KAKAV MOMAK 15 GODINA.STA JE ON ZNAO STA JE LJUBAV.ZALOSNO JE TO ALI IPAK NEDIZREO ZA RASUDJIVANJE.LAKA MU ZEMLJA BILA.

ODGOVORITE
Name

Mrkva

03.02.2021 21:27

Trebo zakonski zabraniti zabavljanje prije 16

ODGOVORITE
Name

Ja

03.02.2021 22:03

??????????

Name

Ronie

03.02.2021 23:04

Gomila gluposti se napiše u komentarima...Kada bi smo samo malo mozga upotrebili u ovakvim i sličnim situacijama, da izvučemo pouke u reagujemo smatram da bi ako ništa smanjili broj ovakvih slučajeva.Što se tiče direktno ovog slučaja, iskreno saučešće porodici i iskreni žal za gubitkom mladog života. IZVUCIMO POUKU I VEĆ OD SUTRA OTVORENO PRIČAJTE SA SVOJOM DJECOM I NEMA IZGOVORA DA SE ODVOJI VRIJEME ZA ONE ZA KOJE SE ŽIVI!!!

Name

...

04.02.2021 07:25

Па шта друго и рећи након овога. И нису везе за дјецу, ступају дјеца прерано у односе, а стварност је другачија. Кад би се барем о томе учило у школи, а код куће отворено разговарало и васпитала дјеца о правом значењу односа и веза. Али накарадни смо, дјеца нам свакодневно испаштају због затуцаност која овдје влада. Његују се погрешне вриједности, томе треба стати у крај да би било боље.

Name

re

04.02.2021 11:21

Do 18 neću da čujem da mi je dijete u vezi.Danas djeca idu u srednju školu i dovode partnere kući na slavu a roditelji sretni i hvale se,strašno.