Сандра Африка пјева по кућама и згрће паре!

Снимак на којем Сандра Африка има пуне руке бакшиша док је укућани ките новцем све време обишао је друштвене мреже за тили час.

Забава 03.02.2021 | 14:01
Сандра Африка пјева по кућама и згрће паре!

Атрактивна певачица Сандра Африка тражена је и док већина њених колега седи код куће. Како су дискотеке и клубови затворени, она сада наступа по кућама и становима, судећи по видео-снимку који је дели на друштвеним мрежама. На њему се јасно види како Сандра пева у дневној соби док је укућани ките новчаницама. Ово интимно приватно весеље на којем се јело печење и уживало уз песму Сандре Африке неке је насмејало, неке шокирало, али је подигло велику прашину у јавности с питањем да ли су прекршена правила епидемиолошке ситуације. У сваком случају, Сандра Африка усред пандемије корона вируса снашла се за зараду, и то позамашну, ако бројимо само бакшиш. Како то често бива кад је она у питању, и овог пута је истакла облине и спремила као да наступа у дискотеци.

Африку често зову да пева на приватним слављима, те јој наступи попут тог нису страни. Само што се због пандемије овог пута све организује у кућним условима, али зарада је зарада. Наравно, и ту се служи алкохол, гости се опусте, изваде новчанике, па поред фиксне цене за наступ буде ту и финог бакшиша. Чим се ситуација због короне мало смирила, људи су почели да се окупљају, а Сандра очигледно да поново зарађује. Поново се славе рођендани и весели се, што је певачима добродошло - открива наш извор и додаје:

- Многи музичари су већ запали у финансијску кризу, немају новца да покрију трошкове који су ту и даље, а клубови месецима уназад не раде. Африка се радује сваком новом позиву, мада је ризик од вируса још увек присутан и требало би да се више води рачуна. Ипак, треба финансирати скупе крпице и путовања, као и раскошан живот у престоници којег је мало ко спреман да се одрекне. Сандра је позната по својим изазовним издањима, којих се не одриче ни када људима пева у њиховим дневним собама, па додатно подгреје атмосферу!

Иначе, Африка је недавно открила да је изгубила доста наступа током овог периода.

 

- Целе године сам била букирана, али ето, све је у воду пало. Заказана ми је и Нова година, међутим од тог наступа није било ништа. Верујте ми да сам и следећу Нову годину заказала, али се плашим, како је кренуло, да ће се и та отказати. Криза је и сада, као и пре короне - рекла је, и додала да последњих месеци штеди више него икад.

- Немам где тренутно да трошим новац. Нема путовања, куповине, што значи да самим тим и штедим. Пре ми се дешавало да купим нешто што ми уопште не треба, што чак нећу ни носити. Некад ми се дешавало да дођем кући с крпицама из бутика и питам сам себе шта ми је то требало? Некад неке ствари не обучем, одмах их поклоним - закључила је Сандра.

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар