Sandra Afrika pjeva po kućama i zgrće pare!

Snimak na kojem Sandra Afrika ima pune ruke bakšiša dok je ukućani kite novcem sve vreme obišao je društvene mreže za tili čas.

Zabava 03.02.2021 | 14:01
Sandra Afrika pjeva po kućama i zgrće pare!

Atraktivna pevačica Sandra Afrika tražena je i dok većina njenih kolega sedi kod kuće. Kako su diskoteke i klubovi zatvoreni, ona sada nastupa po kućama i stanovima, sudeći po video-snimku koji je deli na društvenim mrežama. Na njemu se jasno vidi kako Sandra peva u dnevnoj sobi dok je ukućani kite novčanicama. Ovo intimno privatno veselje na kojem se jelo pečenje i uživalo uz pesmu Sandre Afrike neke je nasmejalo, neke šokiralo, ali je podiglo veliku prašinu u javnosti s pitanjem da li su prekršena pravila epidemiološke situacije. U svakom slučaju, Sandra Afrika usred pandemije korona virusa snašla se za zaradu, i to pozamašnu, ako brojimo samo bakšiš. Kako to često biva kad je ona u pitanju, i ovog puta je istakla obline i spremila kao da nastupa u diskoteci.

Afriku često zovu da peva na privatnim slavljima, te joj nastupi poput tog nisu strani. Samo što se zbog pandemije ovog puta sve organizuje u kućnim uslovima, ali zarada je zarada. Naravno, i tu se služi alkohol, gosti se opuste, izvade novčanike, pa pored fiksne cene za nastup bude tu i finog bakšiša. Čim se situacija zbog korone malo smirila, ljudi su počeli da se okupljaju, a Sandra očigledno da ponovo zarađuje. Ponovo se slave rođendani i veseli se, što je pevačima dobrodošlo - otkriva naš izvor i dodaje:

- Mnogi muzičari su već zapali u finansijsku krizu, nemaju novca da pokriju troškove koji su tu i dalje, a klubovi mesecima unazad ne rade. Afrika se raduje svakom novom pozivu, mada je rizik od virusa još uvek prisutan i trebalo bi da se više vodi računa. Ipak, treba finansirati skupe krpice i putovanja, kao i raskošan život u prestonici kojeg je malo ko spreman da se odrekne. Sandra je poznata po svojim izazovnim izdanjima, kojih se ne odriče ni kada ljudima peva u njihovim dnevnim sobama, pa dodatno podgreje atmosferu!

Inače, Afrika je nedavno otkrila da je izgubila dosta nastupa tokom ovog perioda.

 

- Cele godine sam bila bukirana, ali eto, sve je u vodu palo. Zakazana mi je i Nova godina, međutim od tog nastupa nije bilo ništa. Verujte mi da sam i sledeću Novu godinu zakazala, ali se plašim, kako je krenulo, da će se i ta otkazati. Kriza je i sada, kao i pre korone - rekla je, i dodala da poslednjih meseci štedi više nego ikad.

- Nemam gde trenutno da trošim novac. Nema putovanja, kupovine, što znači da samim tim i štedim. Pre mi se dešavalo da kupim nešto što mi uopšte ne treba, što čak neću ni nositi. Nekad mi se dešavalo da dođem kući s krpicama iz butika i pitam sam sebe šta mi je to trebalo? Nekad neke stvari ne obučem, odmah ih poklonim - zaključila je Sandra.

Izvor: kurir.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar