Платио казну и завршио у затвору јер је додиривао девојку а није смео!

Додиривање девојке се обично не сматра кажњивим законским прекршајем, али ствари се знатно мењају када се деовјка изнајмљује на дан а један Тајвански студент то је научио на тежи начин, након што се мало занео са девојком коју је унајмио по сату, и због тога био осуђен на затвор.

Занимљивости 02.02.2021 | 15:25
Платио казну и завршио у затвору јер је додиривао девојку а није смео!

У јулу 2019. године, момак идентификован само као "Чен“, платио је 7.200 тајванских долара (око 260 долара) да би унајмио девојку на три сата од компаније која се зове "Лове Ацтинг-Ектра". Служба је имала врло специфична правила која детаљно прецизирају шта клијент сме да ради са изнајмљеном девојком, али и шта је забрањено.

На несрец́у Чена, занео се и платио велику цену ...

Људи који се изнајмљују услуга је која није нова .У многим земљама  попут Јапана и Кине,посотје особе које можете да унајмите за разне догађаје и  животне емотивне прилике.

Тајванска фирма  Лове Ацтинг-Ектра, омогуц́ава људима да изнајмљују плац́ене људе да глуме готово све почев од љубавника, родитеља,  па све до  једноставних пријатеља с којима могу клијенти који их изнајме разговарати. Али на крају крајева, то је само услуга која има неке моралне али и правне границе.

У случају студента којег медији називају смао Чен, постојао је уговор који је пристао да потпише пре него што је изнајмио девојку из агенције Лове Ацтинг-Ектра.

У уговору се помињало се да је клијенту није било дозвољено да држи руку изнајмљене девојке, да је милује по коси, па чак и да је загрли. Није смео да покуша да пољуби девојку или да је додирне на било који начин који би се могао сматрати неприкладним.

02. августа 2019. Чен и његова изнајмљена девојка састали су се на главној станици Тајпеј за заказан термин од 3 сата. Све је текло глатко, обоје  су вечерали у ресторану брзе хране, а затим су се прошетали шумским парком Да’ан.

Ту су ствари почеле иц́и низбрдо, Чен је почео чудно да говори, у једном тренутку девојци је рекао "киднаповац́у те“ и давао непримерене коментаре. Тада је почео да је додирује ..

Према сведочењу девојке, њен клијент јој је додирнуо унутрашњост бутина, откопчао кошуљу да би је погледао у груди и додирнуо јој задњу страну, добро знајуц́и да су све ове ствари забрањене, према уговору који је потписао. Била је уплашена да јој се нец́е наудити, али у близини није било никога да позове помоц́, па није имала другог избора вец́ да издржи.

Срец́ом, када су истекла три сата, Цхен је поштовао уговор и пустио је да оде. Само изнајмљена девојка отишла је право у најближу полицијску станицу и пријавила га. Одмах је ухапшен и признао је кривицу, чак је написао и извињење изнајмљеној девојци. Нажалост, то није било довољно да га спаси од затвора.

Судија који је пресудио у овом случају сматрао је Ченово понашање непристојним  али је такође узео у обзир његов став који се каје и чињеницу да није претходно осуђиван.

Прогласио је студента кривим за принудну непристојност, осудивши га на шест месеци затвора и наложивши му да плати казну од 180.000 тајванских долара (6.420 долара) због додиривања девојке, јер је прекршио уговор у ком је стајало да не сме да је додирује.

Извор: занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар