Platio kaznu i završio u zatvoru jer je dodirivao devojku a nije smeo!

Dodirivanje devojke se obično ne smatra kažnjivim zakonskim prekršajem, ali stvari se znatno menjaju kada se deovjka iznajmljuje na dan a jedan Tajvanski student to je naučio na teži način, nakon što se malo zaneo sa devojkom koju je unajmio po satu, i zbog toga bio osuđen na zatvor.

Zanimljivosti 02.02.2021 | 15:25
Platio kaznu i završio u zatvoru jer je dodirivao devojku a nije smeo!

U julu 2019. godine, momak identifikovan samo kao "Čen“, platio je 7.200 tajvanskih dolara (oko 260 dolara) da bi unajmio devojku na tri sata od kompanije koja se zove "Love Acting-Ektra". Služba je imala vrlo specifična pravila koja detaljno preciziraju šta klijent sme da radi sa iznajmljenom devojkom, ali i šta je zabranjeno.

Na nesreću Čena, zaneo se i platio veliku cenu ...

Ljudi koji se iznajmljuju usluga je koja nije nova .U mnogim zemljama  poput Japana i Kine,posotje osobe koje možete da unajmite za razne događaje i  životne emotivne prilike.

Tajvanska firma  Love Acting-Ektra, omogućava ljudima da iznajmljuju plaćene ljude da glume gotovo sve počev od ljubavnika, roditelja,  pa sve do  jednostavnih prijatelja s kojima mogu klijenti koji ih iznajme razgovarati. Ali na kraju krajeva, to je samo usluga koja ima neke moralne ali i pravne granice.

U slučaju studenta kojeg mediji nazivaju smao Čen, postojao je ugovor koji je pristao da potpiše pre nego što je iznajmio devojku iz agencije Love Acting-Ektra.

U ugovoru se pominjalo se da je klijentu nije bilo dozvoljeno da drži ruku iznajmljene devojke, da je miluje po kosi, pa čak i da je zagrli. Nije smeo da pokuša da poljubi devojku ili da je dodirne na bilo koji način koji bi se mogao smatrati neprikladnim.

02. avgusta 2019. Čen i njegova iznajmljena devojka sastali su se na glavnoj stanici Tajpej za zakazan termin od 3 sata. Sve je teklo glatko, oboje  su večerali u restoranu brze hrane, a zatim su se prošetali šumskim parkom Da’an.

Tu su stvari počele ići nizbrdo, Čen je počeo čudno da govori, u jednom trenutku devojci je rekao "kidnapovaću te“ i davao neprimerene komentare. Tada je počeo da je dodiruje ..

Prema svedočenju devojke, njen klijent joj je dodirnuo unutrašnjost butina, otkopčao košulju da bi je pogledao u grudi i dodirnuo joj zadnju stranu, dobro znajući da su sve ove stvari zabranjene, prema ugovoru koji je potpisao. Bila je uplašena da joj se neće nauditi, ali u blizini nije bilo nikoga da pozove pomoć, pa nije imala drugog izbora već da izdrži.

Srećom, kada su istekla tri sata, Chen je poštovao ugovor i pustio je da ode. Samo iznajmljena devojka otišla je pravo u najbližu policijsku stanicu i prijavila ga. Odmah je uhapšen i priznao je krivicu, čak je napisao i izvinjenje iznajmljenoj devojci. Nažalost, to nije bilo dovoljno da ga spasi od zatvora.

Sudija koji je presudio u ovom slučaju smatrao je Čenovo ponašanje nepristojnim  ali je takođe uzeo u obzir njegov stav koji se kaje i činjenicu da nije prethodno osuđivan.

Proglasio je studenta krivim za prinudnu nepristojnost, osudivši ga na šest meseci zatvora i naloživši mu da plati kaznu od 180.000 tajvanskih dolara (6.420 dolara) zbog dodirivanja devojke, jer je prekršio ugovor u kom je stajalo da ne sme da je dodiruje.

Izvor: zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar