Марији Булат разлупали салон на Новом Београду!

Као бомба одјекнула је вест да је Марија Булат, супруга певача Марка Булата, недавно ухапшена. Она се након тога огласила саопштењем у којем наводи да наркотици нису пронађени у њеном салону на Новом Београду, а сада је наводно нападнут тај исти салон.

Забава 01.02.2021 | 20:02
Марији Булат разлупали салон на Новом Београду!

"Сходно неистинама које су протекла два дана објављене од стране бројних медија у вези са мојим именом и хапшењем дистрибутера дроге, имам потребу да се обратим, демантујем постојеће медијске наводе и истакнем пар околности догађаја. Приликом интервенције полицијских снага, ја сам присуствовала хапшењу Н.Н. лица, које се одиграло у непосредној близини мог локала. Током рације, трагајући за другим осумњиченима, без најаве и представљања од стране полиције, извршен је насилни упад у мој локал, и при том приликом је лично мени нанета велика материјална штета - написала је она и додала:

- Све што се у објављеним текстовима наводи као спорна супстанца, опрема и новац, а што је пронађено током поступка, пронађено је ван мог салона, ван мог стана, ван мојих кола, и не код мене, већ код других људи. Није ми заплењен ни аутомобил нити шта друго. Код мене никаква спорна супстанца није пронађена - тврди Марија.

Наиме, њој је током данашњег дана наводно разлупан козметички салон, а наводно она сумња да се све наводно десило због прашине која се подигла око њеног имена.

Марија је наводно сада у страху, јер не жели да се наводно нешто лоше деси њеној породици, с обзиром на то да, како је истакла, није крива, нити повезана са мутним радњама.

Извор: курир.рс/ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар