Јелисавета и Тео купују кућу у Болоњи!

Јелисавета и Милош Теодосић су изгледа пронашли земљу у којој желе да живе у будућности, а то је Италија, где кошаркаш игра за тамошњи клуб Виртус из Болоње.

Забава 01.02.2021 | 18:02
Јелисавета и Тео купују кућу у Болоњи!

Брачни пар, према нашим сазнањима, планира да купи кућу у овом индустријском, пољопривредном, финансијском и транспортном центру. Болоња им се веома допада, а тај град је седми по величини и један од најбогатијих градова Италије.

Глумици и спортисти, који већ дуже време живе у престоници покрајине Емилија-Ромање, нарочито се допада то што има највећу сачувану стару градску четврт у овој земљи. Познат је по својим торњевима, црквама, наткриљеним тремовима и индустрији тестенина. Овде се налази и најстарији универзитет на свету, основан 1088. године, који и даље привлачи многобројне студенте, што им одговара за школовање њихових наследника у будућности. Све што су доживели и видели у претходном периоду је утицало на то да одлуче да себи обезбеде кров над главом и да управо Болоња буде град који ће бити њихова животна база. Наравно, у Србији имају некретнине, и ту им је породица, па ће често долазити у свој град.

Глумица, која се недавно породила и на свет донела друго дете, за српске медије је описала свој живот у Италији:

- Италијани су прележерни, преопуштени, не могу то да издржим. Ипак, добро је што врло ретко причају енглески и онда се њихов језик брзо научи. Допадају ми се њихови породични ритуали, од 14 до 17 сати је пауза за ручак и то сви поштују. Лепо је да имате време резервисано за породицу, да заједно доручкујете, ручате и вечерате - рекла је Јелисавета.

Покушали смо да ступимо у контакт с брачним паром, али они нису одговарали на наше позиве.

(Курир.рс Фото: Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан

01.02.2021 19:46

Волецу те до последњег еура

ОДГОВОРИТЕ