Погледајте падове познатих, летјели као покошени

Бројне познате личности доживеле су веома непријатне ситуације током својих  наступа или гостовања у емисијама. Ипак, како се чинило, добро су се снашли током својих пехова. 

Забава 01.02.2021 | 13:30
Погледајте падове познатих, летјели као покошени

Када прођу без последица, падови познатих личности насмеју читаву земљу и никада се не заборављају.

Последња у низу која је подигла прашину падом на сцени је водитељка Драгана Катић. Наиме, она се саплела током емисије "Никад није касно", те је пала насред сцене, али је брзо устала и наставила као да се ништа није догодило. 
 

Присутни су јој одмах притекли у помоћ, а она се на високим потпетицама вратила на сцену и упркос боловима, наставила са радним задатком као да се ништа није догодило.

Пад који се дефинитивно памти је онај када је певачица Лепа Брена у високим штиклама пала на бини, а потом се само насмејала и наставила да пева. Лепа Брена је неколико пута пала на сцени, али се сваки пут понела као професионалац. 

Сузана Манчић је пала 2011. године, на самом почетку емисије "Песма плус бинго плус" на степеницама у студију РТС и при том повредила лево раме. Водитељка је, упркос боловима, наставила снимање до краја. Када су се камере угасиле, превезена је у Ургентни центар.

Ана Бекута својевремено је била у "трансу", током једног свог наступа у Александровцу где је пала са позорнице. Она је тада сјајно одреаговала, те је, након почетног шока, устала, и рекла "Нисам се убила". Ана је наставила да пева после овог инцидента.

Мина Костић 2007. срушила се на сцени током изведбе једне своје песме. Њен снимак пада и дан данас кружи интернетом. Наиме, фолкерка се тада оклизнула и пала на задњицу, музичар иза ње је скочио да јој помогне, али није било потребе јер је она већ била на ногама.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар