Pogledajte padove poznatih, letjeli kao pokošeni

Brojne poznate ličnosti doživele su veoma neprijatne situacije tokom svojih  nastupa ili gostovanja u emisijama. Ipak, kako se činilo, dobro su se snašli tokom svojih pehova. 

Zabava 01.02.2021 | 13:30
Pogledajte padove poznatih, letjeli kao pokošeni

Kada prođu bez posledica, padovi poznatih ličnosti nasmeju čitavu zemlju i nikada se ne zaboravljaju.

Poslednja u nizu koja je podigla prašinu padom na sceni je voditeljka Dragana Katić. Naime, ona se saplela tokom emisije "Nikad nije kasno", te je pala nasred scene, ali je brzo ustala i nastavila kao da se ništa nije dogodilo. 
 

Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo.

Pad koji se definitivno pamti je onaj kada je pevačica Lepa Brena u visokim štiklama pala na bini, a potom se samo nasmejala i nastavila da peva. Lepa Brena je nekoliko puta pala na sceni, ali se svaki put ponela kao profesionalac. 

Suzana Mančić je pala 2011. godine, na samom početku emisije "Pesma plus bingo plus" na stepenicama u studiju RTS i pri tom povredila levo rame. Voditeljka je, uprkos bolovima, nastavila snimanje do kraja. Kada su se kamere ugasile, prevezena je u Urgentni centar.

Ana Bekuta svojevremeno je bila u "transu", tokom jednog svog nastupa u Aleksandrovcu gde je pala sa pozornice. Ona je tada sjajno odreagovala, te je, nakon početnog šoka, ustala, i rekla "Nisam se ubila". Ana je nastavila da peva posle ovog incidenta.

Mina Kostić 2007. srušila se na sceni tokom izvedbe jedne svoje pesme. Njen snimak pada i dan danas kruži internetom. Naime, folkerka se tada okliznula i pala na zadnjicu, muzičar iza nje je skočio da joj pomogne, ali nije bilo potrebe jer je ona već bila na nogama.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar