Вишеструки убица из Шибеника пронађен мртав

Четвороструки убица из Шибеника нађен је мртав, потврдила је полиција.

Регион 30.01.2021 | 19:31
Вишеструки убица из Шибеника пронађен мртав

Како се наводи, пронађен је мртав крај аутомобила.

Ради се о Бранку Колоперу, власнику шибенске фирме "Маткол" која је по граду имала ланац пекара.

Након што је изрешетао Радојку Данек, стечајну управницу, њеног супруга и једног повериоца, Колопер је сео у аутомобил и одвезао се до Водица где је убио Тедија Сламића, извршног директора трговачког ланца "Дјело".

Незваничне информације говоре да је Колопер сматрао Сламића одговорним за пропаст своје некад успешне фирме. Кад је "Дјело" отварало ланце својих трговина, Колопер је са власницима договорио да ће имати пословну сарадњу тако да ће трговачки ланац куповати његове пекарске производе. Цела је прича добро кренула, но онда је дошло до проблема и трговачки ланац више није плаћао Колоперу испоруке. Дуг се гомилао, а упућени говоре да је онда Колопер са Сламићем договорио да дуг компензују у брашну, преносе локални медији.

Међутим, испало је на крају да је брашно имало већу цену него завршни пекарски производ па се након неког времена испоставило да је "Маткол" дужан "Дјелу" преко пола милијуна куна. Није то био једини дуг "Маткола", али је очигледно Колопер сматрао да је "Дјело" одговорно за почетак његове пропасти, истиче Слободна Далмација.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па

31.01.2021 17:23

То је страсно а и доказ да су му ови сви до злогрдили и да је моро јер није имо излаз и те ситуације па на крају и себе убио залосно страсно зато би се требали поједини људи запитати дали треба некоме правити зло или му помоци моцници се осилили па мисле да су богови узивају у тудој невољи мислим да је овај цовјек био постен и радан и да није мого да поднесе туде зло па макар и главом платио назалост сто је и уцинио

ОДГОВОРИТЕ