Убица и убијени у Водицама били у пословном односу

Убица и убијени у Водицама били су у пословном односу, изјавио је портпарол Полицијске управе шибенско-книнске Шиме Павић.

Регион 30.01.2021 | 19:11
Убица и убијени у Водицама били у пословном односу

Павић је за Телевизију "Н1" рекао да полиција зна ко је починилац убиства у Водицама, те да је он у бијегу и да је за њим у току полиција потјера.

Он је навео да је полиција прво примила дојаву да је у Водицама пронађено тијело мртвог мушкарца.

"Након тога је услиједила дојава да су у Шибенику још три мртве особе, два мушкарца и једна жена", рекао је Павић и додао да се редослијед убистава у овом тренутку не може знати, те да ће то бити утврђено криминалистичком истрагом.

Павић је истакао да су претходно затражили и помоћ јавности јер сумњају да починилац користи аутомобил "шкода", те упозоравају грађане да, уколико га уоче, контактирају полицију и ни случајно не прилазе возилу.

"Не зна се гдје се починилац налази. Провјеравамо све информације које добијемо", рекао је Павић.

На питање о односу починиоца и убијеног, он је рекао да постоји много спекулација, али да он само може потврдити да је међу њима био пословни однос.

"Државни тужилац свиме руководи, када све буде готово, јавност ће бити обавијештена", рекао је Павић.

Медији су раније јавили да је, незванично, убица Бранко Колопер, власник пропале шибенске фирме "Маткол", који је имао низ пекара и трговина по граду, али је отишао у стечај.

Међу убијенима су наводно Теди Сламић, власник трговачког ланца "Дјело", а помиње се и Радојка Данек, стечајни управник и вијећник у шибенској градској вијећници, те још један мушкарац.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Анд јустице фор алл

30.01.2021 18:19

Одиграли га, мазнули му све, а он их побио...нико добар у свему овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна

30.01.2021 20:27

Није добро отимати туђе као ни варати људе јер код сваког може кренути по злу. Овог несретног човјека су гледали као магарца али сада су на истом а он и у бољем положају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXYY

31.01.2021 08:10

Нико од њих не рачуна де човјек некада има кратак фитиљ и добили су шта су тражили ... сада им никоме не треба ништа ... варај колико хоћеш али нећеш докле хоћеш ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

31.01.2021 17:27

Да видите мозете како оцете али нецете докле оцете е то је то стета сто је убио и себе