Ubica i ubijeni u Vodicama bili u poslovnom odnosu

Ubica i ubijeni u Vodicama bili su u poslovnom odnosu, izjavio je portparol Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić.

Region 30.01.2021 | 19:11
Ubica i ubijeni u Vodicama bili u poslovnom odnosu

Pavić je za Televiziju "N1" rekao da policija zna ko je počinilac ubistva u Vodicama, te da je on u bijegu i da je za njim u toku policija potjera.

On je naveo da je policija prvo primila dojavu da je u Vodicama pronađeno tijelo mrtvog muškarca.

"Nakon toga je uslijedila dojava da su u Šibeniku još tri mrtve osobe, dva muškarca i jedna žena", rekao je Pavić i dodao da se redoslijed ubistava u ovom trenutku ne može znati, te da će to biti utvrđeno kriminalističkom istragom.

Pavić je istakao da su prethodno zatražili i pomoć javnosti jer sumnjaju da počinilac koristi automobil "škoda", te upozoravaju građane da, ukoliko ga uoče, kontaktiraju policiju i ni slučajno ne prilaze vozilu.

"Ne zna se gdje se počinilac nalazi. Provjeravamo sve informacije koje dobijemo", rekao je Pavić.

Na pitanje o odnosu počinioca i ubijenog, on je rekao da postoji mnogo spekulacija, ali da on samo može potvrditi da je među njima bio poslovni odnos.

"Državni tužilac svime rukovodi, kada sve bude gotovo, javnost će biti obaviještena", rekao je Pavić.

Mediji su ranije javili da je, nezvanično, ubica Branko Koloper, vlasnik propale šibenske firme "Matkol", koji je imao niz pekara i trgovina po gradu, ali je otišao u stečaj.

Među ubijenima su navodno Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca "Djelo", a pominje se i Radojka Danek, stečajni upravnik i vijećnik u šibenskoj gradskoj vijećnici, te još jedan muškarac.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

And justice for all

30.01.2021 18:19

Odigrali ga, maznuli mu sve, a on ih pobio...niko dobar u svemu ovome.

ODGOVORITE
Name

Bosna

30.01.2021 20:27

Nije dobro otimati tuđe kao ni varati ljude jer kod svakog može krenuti po zlu. Ovog nesretnog čovjeka su gledali kao magarca ali sada su na istom a on i u boljem položaju.

ODGOVORITE
Name

XXYY

31.01.2021 08:10

Niko od njih ne računa de čovjek nekada ima kratak fitilj i dobili su šta su tražili ... sada im nikome ne treba ništa ... varaj koliko hoćeš ali nećeš dokle hoćeš ...

ODGOVORITE
Name

E

31.01.2021 17:27

Da vidite mozete kako ocete ali necete dokle ocete e to je to steta sto je ubio i sebe