Маја Николић жестоко оплела по Љуби Аличићу након његове прозивке колега!

Након што је Љуба Аличић изнео бројне критике на рачун својих колега, певачица Маја Николић огласила се и жестоко му узвратила.

Забава 30.01.2021 | 15:54
Маја Николић жестоко оплела по Љуби Аличићу након његове прозивке колега!

- Ја Љубу не познајем приватно, па не знам на кога је мислио. Мене не погађа његова изјава, јер не певамо на истим местима. Ја певам у Домовима омладине и сличним местима, не певам ромске свадбе, већ градске. А многи певачи могу да попуне бар 1.000 људи на наступу и концерту - истакла је певачица и додала:

 

- Што није нека имена споменуо, него све тако увијено прича. Моје мишљење је да Александра Пријовић увек може да напуни, као и Саша Ковачевић. Шта хоће да каже?! Да Цеца, Лукас, Брена и Бекута не могу да напуне неку салу, наравно да могу, јер су живе легенде. Не знам шта је умислио тај Аличић, можда да је Здравко Чолић - рекла је певачица за Стар, а преносе медији.

Подсетимо, Љуба је у октобру прошле године изјавио: 

 

- Ма, не, они су паметнији од нас, они ће као нас, старију гарду да уче како треба да радимо. То је страшно, али ја њих не фермам ни два посто, уопште их не зарезујем. Ја не знам да они постоје, они заправо и не постоје. Ето, нека ти новопечени певачи дођу у дискотеку и доведу 1.000 људи, онда ћу признати да су певачи. Не могу ови популарни да доведу 1.000 људи, а камоли ти нови, који изађу из ријалитија, сниме једну песму. Какви су то певачи, то су све будале, чуј певачи. То сниме ЦД да имају испод јастука да ставе - рекао је Љуба тада за Стар, а преносе медији.

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар