Сусрет са људима - прави потез градоначелника

- Ово је прави потез градоначелника Бијељине - истичу бројни грађани који су данас дошли на разговор у Градску управу да укажу на проблеме како би се што прије заједно рјешавали.

Република Српска 30.01.2021 | 13:19
Сусрет са људима - прави потез градоначелника

- Интересовање грађана за Дан отворених врата је велико и зато ћемо данас сарадници и ја разговарати са више од стотину суграђана, саслушати их и покушати да пронађемо најбољи модел за рјешавање њихових проблема - изјавио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

У оквиру Дана отворених врата, чије је одржавање предвиђено сваке посљедње седмице у мјесецу, грађани Бијељине имају прилику да изнесу своје проблеме, приједлоге за унапређење локалне заједнице или укажу на пропусте у раду Градске управе у Бијељини, јавних предузећа и установа.

- Највише је притужби на незапосленост, економски амбијент у којем грађани живе, али много је и комуналних проблема на које нам указују, а које ћемо на овај начин брже прослиједити надлежним одјељењима у Градској управи. казао је Петровић.

Он наглашава да је циљ да се обезбиједи што чвршћа сарадњу Градске управе и људи који живе у Семберији, али и да успоставимо праксу транспарентних конкурса за запослење у јавним установа, гдје ће моћи да се запосле само најстручније особе.

Међу бројним грађанима који су искористили прилику да разговарају са градоначелником је и Јелица Ђорђић из Бијељине.

- Ово је прави потез градоначелника и Градске управе јер директно можемо изнијети проблеме. Самохрана сам мајка и данас сам дошла да разговарам о могућности за запослење дјетета – закључила је Ђорђићева.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Деса

30.01.2021 12:36

Браво градонацелнице нас! Као сто си и обецао у канпањи и испунио си. Саслусај градјане па макар и не урадио ниста али бар буди ту за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

губи утакмицу

30.01.2021 14:34

Ста мозе он помоц он сам против сви

Name

Даса 2

30.01.2021 15:26

Чекај, човјече, сврха је да се нешто уради, а не само да се слуша!

Name

Бего

30.01.2021 14:00

Нема ста, цовјек од ријеци. Ради за градјане. Свака цаст градонацелнице млади. Бори се народ је уз тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џ

30.01.2021 14:20

Увјерио се лично. Градоначелник је рекао да ће бити јавни конкурс приликом запошљавања,тако да ће све бити транспарентно. Надамо се да ће тако и бити. Било би добро да се то оствари и да то буде мали корак и нада младима,а и осталима да се труд може исплатити,а да није све страначки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабић

30.01.2021 15:17

Браво, браво, тако се ради, сретно младо човјече, покажи овим досадашњим корумпашима како ради градоначелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делиц

30.01.2021 15:38

Свака цаст градонацелнице. Вец је завео ред везано за конкурсе. У просли цетвртак у вртицу је био присутан слузбеник опстине који је водио рацуна да комисија ради свој посао легално. Растурио је Дакицеве мисеве у старту. Пуна подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

30.01.2021 23:22

Постовани Градонацелнице као прво Легализација објеката ,рад на црно ,Непалацање пореза ,корупција и криминал Са тиме нема напретка никада то је стосе Мора ресити прво а после тога све остало

ОДГОВОРИТЕ