Susret sa ljudima - pravi potez gradonačelnika

- Ovo je pravi potez gradonačelnika Bijeljine - ističu brojni građani koji su danas došli na razgovor u Gradsku upravu da ukažu na probleme kako bi se što prije zajedno rješavali.

Republika Srpska 30.01.2021 | 13:19
Susret sa ljudima - pravi potez gradonačelnika

- Interesovanje građana za Dan otvorenih vrata je veliko i zato ćemo danas saradnici i ja razgovarati sa više od stotinu sugrađana, saslušati ih i pokušati da pronađemo najbolji model za rješavanje njihovih problema - izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

U okviru Dana otvorenih vrata, čije je održavanje predviđeno svake posljednje sedmice u mjesecu, građani Bijeljine imaju priliku da iznesu svoje probleme, prijedloge za unapređenje lokalne zajednice ili ukažu na propuste u radu Gradske uprave u Bijeljini, javnih preduzeća i ustanova.

- Najviše je pritužbi na nezaposlenost, ekonomski ambijent u kojem građani žive, ali mnogo je i komunalnih problema na koje nam ukazuju, a koje ćemo na ovaj način brže proslijediti nadležnim odjeljenjima u Gradskoj upravi. kazao je Petrović.

On naglašava da je cilj da se obezbijedi što čvršća saradnju Gradske uprave i ljudi koji žive u Semberiji, ali i da uspostavimo praksu transparentnih konkursa za zaposlenje u javnim ustanova, gdje će moći da se zaposle samo najstručnije osobe.

Među brojnim građanima koji su iskoristili priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom je i Jelica Đorđić iz Bijeljine.

- Ovo je pravi potez gradonačelnika i Gradske uprave jer direktno možemo iznijeti probleme. Samohrana sam majka i danas sam došla da razgovaram o mogućnosti za zaposlenje djeteta – zaključila je Đorđićeva.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Desa

30.01.2021 12:36

Bravo gradonacelnice nas! Kao sto si i obecao u kanpanji i ispunio si. Saslusaj gradjane pa makar i ne uradio nista ali bar budi tu za njih.

ODGOVORITE
Name

gubi utakmicu

30.01.2021 14:34

Sta moze on pomoc on sam protiv svi

Name

Dasa 2

30.01.2021 15:26

Čekaj, čovječe, svrha je da se nešto uradi, a ne samo da se sluša!

Name

Bego

30.01.2021 14:00

Nema sta, covjek od rijeci. Radi za gradjane. Svaka cast gradonacelnice mladi. Bori se narod je uz tebe!

ODGOVORITE
Name

30.01.2021 14:20

Uvjerio se lično. Gradonačelnik je rekao da će biti javni konkurs prilikom zapošljavanja,tako da će sve biti transparentno. Nadamo se da će tako i biti. Bilo bi dobro da se to ostvari i da to bude mali korak i nada mladima,a i ostalima da se trud može isplatiti,a da nije sve stranački.

ODGOVORITE
Name

Бабић

30.01.2021 15:17

Браво, браво, тако се ради, сретно младо човјече, покажи овим досадашњим корумпашима како ради градоначелник.

ODGOVORITE
Name

Delic

30.01.2021 15:38

Svaka cast gradonacelnice. Vec je zaveo red vezano za konkurse. U prosli cetvrtak u vrticu je bio prisutan sluzbenik opstine koji je vodio racuna da komisija radi svoj posao legalno. Rasturio je Dakiceve miseve u startu. Puna podrska!

ODGOVORITE
Name

Galeb

30.01.2021 23:22

Postovani Gradonacelnice kao prvo Legalizacija objekata ,rad na crno ,Nepalacanje poreza ,korupcija i kriminal Sa time nema napretka nikada to je stose Mora resiti prvo a posle toga sve ostalo

ODGOVORITE