Из 157. покушаја успио да положи теоријски тест вожње!

Један неименовани возач из Велике Британије успео да положи возачки испит из 157. покушаја!

Занимљивости 29.01.2021 | 20:10
Из 157. покушаја успио да положи теоријски тест вожње!

Уједињена Краљевска агенција за управљање возилима и стандардима возила (ДВСА) недавно је пријавила нови рекорд у броју случајева када је неко пао на испиту из теоријског знања вожње аутомобила пре него што је коначно положио тест.

 

Човек, чије име није откривено из разлога приватности, успео је да положи теоријски тест ( из вожње) након што је претходно пао 157 пута и у том процесу потрошио готово 3.000 фунти (4.100 УСА долара).

Неколико медија је пријавило овог неименованог британског кандидата за титулу најгорег возача на свету, али други су га назвали примером упорности.

 

Истина је оно што кажу: Ако у почетку не успете, покушајте и покушајте поново. Полагање возачког испита може бити један од најтежих животних изазова и некима од нас може бити потребно много више покушаја него другима “, рекао је Марк Тонгуе, директор компаније Селецт Цар Леасинг, за ЛАД Библе.

 

"Али без обзира на то да ли једном или 157 пута паднете на тесту, нема срамоте поново покушати - и свако ко то уради заслужује велику заслугу.“ додао је Марк Тонгуе, директор компаније.

 

Иако је неименовани мушкарац тренутно на првом месту за највише неуспелих покушаја полагања возачког испита, има озбиљну конкуренцију.

 

Подаци британског ДВСА показују да други по броју неуспеха припада жени у 30-има, која је 117 пута приступила тесту и тек треба да га положи, док трец́у заузима 48-годишњакиња која је коначнео положила тест у њеном 94. покушају.

Надамо се да рекордеру нец́е бити потребно приближно толико покушаја да положи практични део возачког испита.

Извор: занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар