Богданова ћерка се не одваја од Цеце заједно су правиле Снешка на Копаонику!

Светлана Цеца Ражнатовић се труди од тренутка када је упловила у везу с успешним београдским угоститељем Богданом Срејовићем да сваки слободан тренутак проведе с њим.

Забава 28.01.2021 | 18:20
Богданова ћерка се не одваја од Цеце заједно су правиле Снешка на Копаонику!

Зато су њих двоје, у пратњи његове ћерке Искре кренули пут Копаоника, где Ражнатовићева поседује велелепни стан у којим бораве она и чланови њене породице.

"Цеца ретко воли да одлази на Копаоник и то је обично кад је тамо њена породица те оде на неколико дана како би уживала с њима, али сама готово никада није била. Овог пута искористила је слободно време од састанака и обавеза које има да с дечком ужива у чарима које пружа планина. Како је познато да је Цеца тамо пре неколико година купила стан, они управо у њему уживају далеко од знатижељних погледа. С њима је Богданова ћеркица Искра, која је одушевљена певачицом и коју је заволела на први поглед и дружење. Цеца проводи доста времена с Искром, а како обе нису љубитељи скијања, уживају у шетњама, посластицама, али прављењу Снешка Белића. Иако то дуго није радила јер су јој деца одавно прерасла такве играрије на снегу, певачица је с Искром направила Снешка Белића", каже наш извор упућен у зимовање овог трија, и додаје кроз осмех:

"С озбиром на то да је Цеца због хладноће на себи имала пуну опрему и наочаре, нико је није препознао, али тешко да би могли и да замисле да она ваља грудве и прави Снешка међу толиким бројем туриста. У паузама од играња, Богдан и Цеца ће се видети са пријатељима, а певачица ће свог дечка упознати и са својим блиским пријатељима с којима се годинама дружи када посети ову планину."

Према речима извора, Цеца не воли да скија, али јој је био потребан чист ваздух и мали предах.

"Цеца не воли да скија, што је неколико пута до сада говорила. Више воли да ужива у опуштеним шетањама на планини, те тако и ужива", каже извор.

Ражнатовићева је и сама причала да није неки љубитељ снега, али да се труди да ужива у свим годишњим добима.

"Ја не волим планине јер сам јако зимогрожљива, више волим лето, Сунце, плаже, али немам ништа ни против планине. Моја деца их обожавају, целе зимске сезоне су на Копаонику. Не знам да скијам, али време на планини проводим углавном шетајући", рекла је фолк дива.

Искру воли и мамин дечко

Познато је да се бивша Богданова супруга Зорана забавља с певачем Сашом Ковачевићем. Да се сви заједно друже, те да је мала Искра одлично прихватила и певача, доказ су фотографије на којима седе сви заједно и уживају у ручку. Недавно смо и усликали Сашу у шетњи с малом Искром, која је очигледно добро прихватила партнере оба родитеља.

Током путовања на Копаоник, Ражнатовићева се похвалила пратиоцима на друштвеним мрежама да путује, али није желела да открије о којој локацији је реч, што се у међувремену сазнало. Међутим, многи су приметили да је певачица већ била спремна за зимске пустоловине јер је носила дукс за скијање, који је био у зебрастом дезену.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар