Bogdanova ćerka se ne odvaja od Cece zajedno su pravile Sneška na Kopaoniku!

Svetlana Ceca Ražnatović se trudi od trenutka kada je uplovila u vezu s uspešnim beogradskim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem da svaki slobodan trenutak provede s njim.

Zabava 28.01.2021 | 18:20
Bogdanova ćerka se ne odvaja od Cece zajedno su pravile Sneška na Kopaoniku!

Zato su njih dvoje, u pratnji njegove ćerke Iskre krenuli put Kopaonika, gde Ražnatovićeva poseduje velelepni stan u kojim borave ona i članovi njene porodice.

"Ceca retko voli da odlazi na Kopaonik i to je obično kad je tamo njena porodica te ode na nekoliko dana kako bi uživala s njima, ali sama gotovo nikada nije bila. Ovog puta iskoristila je slobodno vreme od sastanaka i obaveza koje ima da s dečkom uživa u čarima koje pruža planina. Kako je poznato da je Ceca tamo pre nekoliko godina kupila stan, oni upravo u njemu uživaju daleko od znatiželjnih pogleda. S njima je Bogdanova ćerkica Iskra, koja je oduševljena pevačicom i koju je zavolela na prvi pogled i druženje. Ceca provodi dosta vremena s Iskrom, a kako obe nisu ljubitelji skijanja, uživaju u šetnjama, poslasticama, ali pravljenju Sneška Belića. Iako to dugo nije radila jer su joj deca odavno prerasla takve igrarije na snegu, pevačica je s Iskrom napravila Sneška Belića", kaže naš izvor upućen u zimovanje ovog trija, i dodaje kroz osmeh:

"S ozbirom na to da je Ceca zbog hladnoće na sebi imala punu opremu i naočare, niko je nije prepoznao, ali teško da bi mogli i da zamisle da ona valja grudve i pravi Sneška među tolikim brojem turista. U pauzama od igranja, Bogdan i Ceca će se videti sa prijateljima, a pevačica će svog dečka upoznati i sa svojim bliskim prijateljima s kojima se godinama druži kada poseti ovu planinu."

Prema rečima izvora, Ceca ne voli da skija, ali joj je bio potreban čist vazduh i mali predah.

"Ceca ne voli da skija, što je nekoliko puta do sada govorila. Više voli da uživa u opuštenim šetanjama na planini, te tako i uživa", kaže izvor.

Ražnatovićeva je i sama pričala da nije neki ljubitelj snega, ali da se trudi da uživa u svim godišnjim dobima.

"Ja ne volim planine jer sam jako zimogrožljiva, više volim leto, Sunce, plaže, ali nemam ništa ni protiv planine. Moja deca ih obožavaju, cele zimske sezone su na Kopaoniku. Ne znam da skijam, ali vreme na planini provodim uglavnom šetajući", rekla je folk diva.

Iskru voli i mamin dečko

Poznato je da se bivša Bogdanova supruga Zorana zabavlja s pevačem Sašom Kovačevićem. Da se svi zajedno druže, te da je mala Iskra odlično prihvatila i pevača, dokaz su fotografije na kojima sede svi zajedno i uživaju u ručku. Nedavno smo i uslikali Sašu u šetnji s malom Iskrom, koja je očigledno dobro prihvatila partnere oba roditelja.

Tokom putovanja na Kopaonik, Ražnatovićeva se pohvalila pratiocima na društvenim mrežama da putuje, ali nije želela da otkrije o kojoj lokaciji je reč, što se u međuvremenu saznalo. Međutim, mnogi su primetili da je pevačica već bila spremna za zimske pustolovine jer je nosila duks za skijanje, koji je bio u zebrastom dezenu.

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar