Тијани Ајфон годину дана затвора, старлета признала кривицу!

Тијана Максимовић (21), алијас Тијана Ајфон, нагодила се са Тужилаштвом БиХ и потписала споразум о признању кривице којим је предвиђено да се осуди на годину дана затвора због међународног навођења на проституцију.

Забава 28.01.2021 | 12:51
Тијани Ајфон годину дана затвора, старлета признала кривицу!

- Оптужена је у присуству адвоката у целости споразумно признала кривицу за дело које јој је оптужницом стављено на терет - рекао је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

 

Он каже да је предложена казна од годину дана затвора.

 

- Предложена казна је у складу са улогом и одговорношћу оптужене у извршењу кривично дела. Склапањем споразума, оптужена се одриче права на суђење и права на жалбу на пресуду коју јој на основу споразума изрекне Суд БиХ - рекао је Грубешић, наводећи да је Суд прихватио споразум.

Према оптужници Тијана Ајфон је подстицала држављанке Србије Г. С. и С. П. из Београда да, у циљу пружања сексуалних услуга, отпутују с њом у Бијељину, где су на приватној забави пружали сексуалне услуге за износ од по 500 евра.

 

У ту свхру Ајфонка је заједно са Г.С. и С.П, 27. маја прошле године илегално ушла у БиХ, преко реке Саве. Одатле су одвезене на приватну забаву у месту Сухо Поље. Забаву је прекинула полиција у акцији "Кристал" и ухапсила осумњичене. На забави је затечено девет жена и 26 мушкараца. Многи од њих су блиски криминалном миљеу, имају богате досијее, а неки важе за људе блиске "Шкаљарском клану". Имање је било окружено скупоценим аутомобилима "порше", "ауди", "БМВ", међу којима је било и блиндираних.

У претресу викендице и возила откривено и заплењено 46 грама кокаина, медицинска дрога, десет пиштоља, три панцира, преко 20.000 марака у разним валутама, телефони, лаптопи и слично.

Извор: Курир.рс/ Новости Фото: Дамир Дервишагић

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боки

28.01.2021 14:35

Неце бити у затвору ни један минут. има паре а суство је толико корумпирано да немозе висе . Ко има паре не иде у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има

28.01.2021 19:44

Ии ова огледало?Помози Бозе на ста лици.

Name

ја сам опет

28.01.2021 20:21

треба јој забранити док зиви да се појави на тв.

ОДГОВОРИТЕ