Tijani Ajfon godinu dana zatvora, starleta priznala krivicu!

Tijana Maksimović (21), alijas Tijana Ajfon, nagodila se sa Tužilaštvom BiH i potpisala sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju.

Zabava 28.01.2021 | 12:51
Tijani Ajfon godinu dana zatvora, starleta priznala krivicu!

- Optužena je u prisustvu advokata u celosti sporazumno priznala krivicu za delo koje joj je optužnicom stavljeno na teret - rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

 

On kaže da je predložena kazna od godinu dana zatvora.

 

- Predložena kazna je u skladu sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivično dela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na osnovu sporazuma izrekne Sud BiH - rekao je Grubešić, navodeći da je Sud prihvatio sporazum.

Prema optužnici Tijana Ajfon je podsticala državljanke Srbije G. S. i S. P. iz Beograda da, u cilju pružanja seksualnih usluga, otputuju s njom u Bijeljinu, gde su na privatnoj zabavi pružali seksualne usluge za iznos od po 500 evra.

 

U tu svhru Ajfonka je zajedno sa G.S. i S.P, 27. maja prošle godine ilegalno ušla u BiH, preko reke Save. Odatle su odvezene na privatnu zabavu u mestu Suho Polje. Zabavu je prekinula policija u akciji "Kristal" i uhapsila osumnjičene. Na zabavi je zatečeno devet žena i 26 muškaraca. Mnogi od njih su bliski kriminalnom miljeu, imaju bogate dosijee, a neki važe za ljude bliske "Škaljarskom klanu". Imanje je bilo okruženo skupocenim automobilima "porše", "audi", "BMV", među kojima je bilo i blindiranih.

U pretresu vikendice i vozila otkriveno i zaplenjeno 46 grama kokaina, medicinska droga, deset pištolja, tri pancira, preko 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopi i slično.

Izvor: Kurir.rs/ Novosti Foto: Damir Dervišagić

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boki

28.01.2021 14:35

Nece biti u zatvoru ni jedan minut. ima pare a sustvo je toliko korumpirano da nemoze vise . Ko ima pare ne ide u zatvor.

ODGOVORITE
Name

Ima

28.01.2021 19:44

Ii ova ogledalo?Pomozi Boze na sta lici.

Name

ja sam opet

28.01.2021 20:21

treba joj zabraniti dok zivi da se pojavi na tv.

ODGOVORITE