Њемачка разматра даље ограничење путовања

Њемачка разматра даље увођење органичења путовања и драматично смањење ваздушног саобраћаја због забринутости око нових мутација вируса корона, рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова Хорст Зехофер.

Свијет 27.01.2021 | 22:57
Њемачка разматра даље ограничење путовања

Према његовим ријечима, Министарство разговара са њемачком владом о укидању свих путовања која нису неопходна, преноси ЦНН.

"Пријетња коју представљају бројне мутације вируса захтијева драматичне мјере. То укључује значајно строжије граничне контроле, посебно према подручјима високог ризика, али и смањење ваздушног саобраћаја ка Њемачкој на скоро нула, као што то тренутно ради Израел, како би спријечио улазак мутација вируса у земљу", објаснио је Зехофер.

Додао је да грађани очекују да буду на најбоји могући начин заштићени од експлозије у броју инфицираних.

Зехофер је рекао да ће одлука бити разматрана на националном нивоу, ако задовољавајуће мјере не буду донијете на нивоу ЕУ.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЦХ

27.01.2021 22:20

Јуче је један од најбољих доктора епидемиолога изјавио, да је Њемачка на добром путу да уништи економију коју је стварала 70 година. Све је речено о вирусу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјански рат се цека!

28.01.2021 05:36

То је циљ!

Name

Марко В.

28.01.2021 05:47

Дефинитивно ово је велики пад индустрије .. Постоји могуцност да се затвори све 4 до 8 недејла и то је један од приједлога .. Како је до сад било све сто су прицали у крацем перијоду се остварило.. Самимим униставањем своје индустрије ... Ста се крије иза свега овога.. То би изгледало онда овако. Све би земље у регијону биле угусене Нијемци управљају европском економијом. Да би нас Њемацка послије тога помагала на све облике задузења узимање природних ресурса итд.. Од прилике тако се ради у демократији ... Прво те убијем па те послије спасавам ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ;Марко В.

28.01.2021 11:23

Можемо ми да размишљамо и причамо како хоћемо Њемацка је европска економска сила ако они одлучују и траже ријесења за своје грађане они су њима тј.граданима и одговорни знаци кратко јасно прилагодите се нашим (Њемачким ) условима или тражите за вас прихватљивија и боља ријесења на тај начин размишљају Њемацке власти.

Name

Маxо

28.01.2021 06:15

Њемацка је вец то урадила само се са кредитима затаскава , 70% Радника вец Директно или Индиректно плаца дрзава. Кад се Пробуде закљуци це да су достигли ниво Африцких земаља.

ОДГОВОРИТЕ