"Све штеточине су у странци Сташе Кошарца"

"Штеточине  су,  господине   Кошарац,   на   другој   страни. У држави  у којој   живимо,   партија  којој припадате направила је у цијелом систему поремећеност вриједносних критеријума у коме Ви, који сте на власти, сматрате да сте за све у праву" - истиче Говедарица

Република Српска 27.01.2021 | 18:05
"Све штеточине су у странци Сташе Кошарца"

Да је опозиција у Републици Српској хтјела да прави штету свом народу радила би све оно што је некада Милорад Додик радио долазећи на власт уз помоћ тенкова СФОР-а и са благословом високих представника у БиХ - истакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС реагујући на последње изјаве Сташе Кошарца.

"Када господин Кошарац убудуће буде говорио о  штети и  људима који  је праве  Републици Српској, онда би морао да се боље упозна са појмом и дефиницијом штете јер или му је појам непознат или покушава да дјелује као вјешт манипулатор" - казао је Говедарица.

Он је рекао да је толико штете Додик направио српском народу да се послије двадесет година са правом може поставити питање да ли је игдје штете преостало послије његове политике, да би се она могла и направити.

"Штеточине  су,  господине Кошарац, на другој страни. У  држави  у којој живимо, партија  којој припадате направила је у цијелом систему поремећеност вриједносних критеријума у коме Ви, који сте на власти, сматрате да сте за све у праву" - истиче Говедарица и додаје:

"Матрица како земљу треба бранити од унутрашњег непријатеља и сарадника страног фактора је одавно излизани комунистички атавизам, који је СНСД у неку руку са правом и наслиједио од Савеза комуниста". 

Говедарица је казао да су на жалост, способни сувишни и скрајнути у страну а неспособни представљају заштићену и привилеговану партијску касту.

"Ви сте, господине Кошарац, примјер да говорим истину, јер да  је супротно, ви никада не би могли да дођете на тако одговорну функцију са које правите велику штету ресору који водите. А штету сте правили и раније некада. Треба ли да вас подсјетим како сте својевремено правили штету Републици Српској када сте писали са тамо неком дружином, нови Устав БиХ који је предлагао укидање Републике Српске" - каже члан Предсједништва СДС-а. 

Говедарица је нагласио да овај пут заиста не жели да подсјећа колико је Кошарац био одговоран у поштовању епидемиолошких мјера изазваних вирусом корона. 

"Ово спомињем само да бих господина Кошарца подсјетио колико је развијена свијест о одговорности у његовом бићу. Једино што бих на крају посавјетовао господина Кошарца јесте да нађе озбиљне савјетнике и ријеши нагомилане проблеме у министарству које води јер то очигледно сам нити може нити умије"- закључио је Говедарица. 

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара и високи функционер СНСД-а Сташа Кошарац најоштрије је осудио "штетна и по српски народ и Републику Српску изразито опасна настојања опозиције да се домогну власти у Републици Српској и на нивоу БиХ тако што ће, гомилом неистина, покушати да посвађају Бањалуку и Београд".

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Господин

27.01.2021 19:06

Браво Вуле....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.01.2021 19:54

А ради чега браво???

Name

А

27.01.2021 21:42

Ваљда ради млаћења празне сламе

Name

Јован

27.01.2021 19:11

Тако је Вукота, све је тако само наш народ се о себи забавио а брзо забиравља! Снсд је трајна штеточина и то ћемо убрзо сви видјети! Нажалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Право

27.01.2021 20:33

У срз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

може радити шта хоће

28.01.2021 06:09

Кад год хоће разведе се и ожени се поново. Кад не цијени ни своју породицу како ће цијенити државу и народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

28.01.2021 06:58

Штеточине су били док су се налазили у СДСу,одакле је и кренуло ово лоповско зло а сада када су у СНСДу нису више штеточине већ тамане као да им је последње.(а можда и јесте).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласинац

28.01.2021 09:09

Свака част брате Вукота. Честити и слободарски човјече који корачаш путем српских сердара, војвода и праведника. На срамоту онима који окружише "Ону" умјесто тебе. Нека си ти нама жив и здрав и храбро настави ка националном јединству и слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т38129100

28.01.2021 09:29

Ружније име и презиме не постоји, чуј сташа?

ОДГОВОРИТЕ