"Sve štetočine su u stranci Staše Košarca"

"Štetočine  su,  gospodine   Košarac,   na   drugoj   strani. U državi  u kojoj   živimo,   partija  kojoj pripadate napravila je u cijelom sistemu poremećenost vrijednosnih kriterijuma u kome Vi, koji ste na vlasti, smatrate da ste za sve u pravu" - ističe Govedarica

Republika Srpska 27.01.2021 | 18:05
"Sve štetočine su u stranci Staše Košarca"

Da je opozicija u Republici Srpskoj htjela da pravi štetu svom narodu radila bi sve ono što je nekada Milorad Dodik radio dolazeći na vlast uz pomoć tenkova SFOR-a i sa blagoslovom visokih predstavnika u BiH - istakao je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS reagujući na poslednje izjave Staše Košarca.

"Kada gospodin Košarac ubuduće bude govorio o  šteti i  ljudima koji  je prave  Republici Srpskoj, onda bi morao da se bolje upozna sa pojmom i definicijom štete jer ili mu je pojam nepoznat ili pokušava da djeluje kao vješt manipulator" - kazao je Govedarica.

On je rekao da je toliko štete Dodik napravio srpskom narodu da se poslije dvadeset godina sa pravom može postaviti pitanje da li je igdje štete preostalo poslije njegove politike, da bi se ona mogla i napraviti.

"Štetočine  su,  gospodine Košarac, na drugoj strani. U  državi  u kojoj živimo, partija  kojoj pripadate napravila je u cijelom sistemu poremećenost vrijednosnih kriterijuma u kome Vi, koji ste na vlasti, smatrate da ste za sve u pravu" - ističe Govedarica i dodaje:

"Matrica kako zemlju treba braniti od unutrašnjeg neprijatelja i saradnika stranog faktora je odavno izlizani komunistički atavizam, koji je SNSD u neku ruku sa pravom i naslijedio od Saveza komunista". 

Govedarica je kazao da su na žalost, sposobni suvišni i skrajnuti u stranu a nesposobni predstavljaju zaštićenu i privilegovanu partijsku kastu.

"Vi ste, gospodine Košarac, primjer da govorim istinu, jer da  je suprotno, vi nikada ne bi mogli da dođete na tako odgovornu funkciju sa koje pravite veliku štetu resoru koji vodite. A štetu ste pravili i ranije nekada. Treba li da vas podsjetim kako ste svojevremeno pravili štetu Republici Srpskoj kada ste pisali sa tamo nekom družinom, novi Ustav BiH koji je predlagao ukidanje Republike Srpske" - kaže član Predsjedništva SDS-a. 

Govedarica je naglasio da ovaj put zaista ne želi da podsjeća koliko je Košarac bio odgovoran u poštovanju epidemioloških mjera izazvanih virusom korona. 

"Ovo spominjem samo da bih gospodina Košarca podsjetio koliko je razvijena svijest o odgovornosti u njegovom biću. Jedino što bih na kraju posavjetovao gospodina Košarca jeste da nađe ozbiljne savjetnike i riješi nagomilane probleme u ministarstvu koje vodi jer to očigledno sam niti može niti umije"- zaključio je Govedarica. 

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara i visoki funkcioner SNSD-a Staša Košarac najoštrije je osudio "štetna i po srpski narod i Republiku Srpsku izrazito opasna nastojanja opozicije da se domognu vlasti u Republici Srpskoj i na nivou BiH tako što će, gomilom neistina, pokušati da posvađaju Banjaluku i Beograd".

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Gospodin

27.01.2021 19:06

Bravo Vule....

ODGOVORITE
Name

re

27.01.2021 19:54

A radi čega bravo???

Name

А

27.01.2021 21:42

Ваљда ради млаћења празне сламе

Name

Jovan

27.01.2021 19:11

Tako je Vukota, sve je tako samo naš narod se o sebi zabavio a brzo zabiravlja! Snsd je trajna štetočina i to ćemo ubrzo svi vidjeti! Nažalost

ODGOVORITE
Name

Pravo

27.01.2021 20:33

U srz.

ODGOVORITE
Name

može raditi šta hoće

28.01.2021 06:09

Kad god hoće razvede se i oženi se ponovo. Kad ne cijeni ni svoju porodicu kako će cijeniti državu i narod.

ODGOVORITE
Name

Mirkan

28.01.2021 06:58

Štetočine su bili dok su se nalazili u SDSu,odakle je i krenulo ovo lopovsko zlo a sada kada su u SNSDu nisu više štetočine već tamane kao da im je poslednje.(a možda i jeste).

ODGOVORITE
Name

Гласинац

28.01.2021 09:09

Свака част брате Вукота. Честити и слободарски човјече који корачаш путем српских сердара, војвода и праведника. На срамоту онима који окружише "Ону" умјесто тебе. Нека си ти нама жив и здрав и храбро настави ка националном јединству и слободи.

ODGOVORITE
Name

T38129100

28.01.2021 09:29

Ružnije ime i prezime ne postoji, čuj staša?

ODGOVORITE