Моззартова подршка одбојкашицама Љубиња: Нови дресови за нове шампионке!

Ова компанија континуирано помаже женске клубове, донира опрему и труди се да промовише  њихове успјехе

Република Српска 27.01.2021 | 17:10
Моззартова подршка одбојкашицама Љубиња: Нови дресови за нове шампионке!

Борба за равноправан положај жена одиграва се и на спортским теренима, а дјевојке које нижу успјехе на највећим такмичењима из године у годину подижу женски спорт у БиХ на највиши ниво. Међу њима су и одбојкашице клуба Љубиње БАНКОМ које биљеже добре резултате у Првој лиги Републике Српске. Оне су инспирација свим младим спортисткињама у БиХ, којима компанија Моззарт помаже да крче пут ка звијездама. Због тога су на њихову адресу послали двије нове гарнитуре дресова.

- Дјевојке су биле изненађене Моззартовим поклоном и нису криле одушевљење. Стално кубуримо са спортском опремом, а сада свака играчица има по два дреса, што нам заиста много значи за нашу женску екипу која је у успону. Свака донација у опреми добро нам је дошла и због тога све похвале за компанију Моззарт – каже технички секретар клуба Љубиње БАНКОМ, Миладин Рудан.

Иако је Љубиње познато као град одбојке, њихови мушки и женски тимови немају баш идеалне услове за напредак. Свједоче да веома тешко обезбијеђују средства за рад и да клуб функционише захваљујући локалној власти и појединачним донацијама. Упркос томе, једини женски спортски колектив у Љубињу стабилан је прволигаш, па је и интересовање млађих генерација да им се придруже велико.

-Радује нас да има интересовања за женски спорт код нас. Управо с тим циљем и помажемо домаће клубове кроз донације, а све како би им олакшали пут до нових успјеха и остварења спортских снова- каже руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт, Селма Салкановић.

У склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ Моззарт је до сада послао нову опрему на адресе 45 клубова широм БиХ. Донацијама играчицама у индивидуалним спортовима, као и женским тимовима, ова компанија се труди да промовише и популаризује женски спорт у БиХ.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аа

27.01.2021 17:38

Свака цас.нек се несто лијепо десава.

ОДГОВОРИТЕ