Венчали се у ковид болници и приредили им свадбу за памћење!

Епидемија корона вируса свима нама је променила многе животне навике, зауставила не само путовања вец и породичне прославе, међу којима су и венчања.

Занимљивости 26.01.2021 | 21:56
Венчали се у ковид болници и приредили им свадбу за памћење!

Један пар у Енглеској, упркос тешком здравственом стању у ковид болници је одлучио да им ништа не стане на пут да стану на луди камен.

Ако су им животи висили о концу, медицинске сестре у енглеској ковид болници, имале су жељу да венчају заљубљени пар и на тај начин, можда им испуне и последњу жељу.

Након позитивног теста на вирус, Лизи и Симон су били смештени на одвојеним одељењима. Симону се стање одједном погоршало и хитно је пребачен на интезивну негу.

-Умирао сам да видим Лизи, јако ми је недостајала. Желео сам да се вратим код ње, и борио сам се јуначки да бих се вратио на њено одељење – каже Симон.

Медицинска сестра сазнала је да је овај пар планирао венчање још, у јуну али их је корона спречила.

Особље у болници је одлучило да их обрадује и организује церемонију у болници.

-Растужила сам се када сам чула се нису венчали. Онда сам дошла на идеју да се овде венчају и они су пристали. Иако нису идеални услови, желели смо да их учинимо срећним – каже једна од сестара.

Ова медицинска сестра је била сведок и снимала је церемонију телефоном за пријатеље и породицу пара. Лизи и Симон су се венчали три дана након доласка у болницу, уз торту коју је обезбедило особље.

А како би имали први пољубац као муж и жена, морају још мало да сачекају, јер обоје још увек примају кисеоник.

Извор: Курир.рс. фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар