Venčali se u kovid bolnici i priredili im svadbu za pamćenje!

Epidemija korona virusa svima nama je promenila mnoge životne navike, zaustavila ne samo putovanja vec i porodične proslave, među kojima su i venčanja.

Zanimljivosti 26.01.2021 | 21:56
Venčali se u kovid bolnici i priredili im svadbu za pamćenje!

Jedan par u Engleskoj, uprkos teškom zdravstvenom stanju u kovid bolnici je odlučio da im ništa ne stane na put da stanu na ludi kamen.

Ako su im životi visili o koncu, medicinske sestre u engleskoj kovid bolnici, imale su želju da venčaju zaljubljeni par i na taj način, možda im ispune i poslednju želju.

Nakon pozitivnog testa na virus, Lizi i Simon su bili smešteni na odvojenim odeljenjima. Simonu se stanje odjednom pogoršalo i hitno je prebačen na intezivnu negu.

-Umirao sam da vidim Lizi, jako mi je nedostajala. Želeo sam da se vratim kod nje, i borio sam se junački da bih se vratio na njeno odeljenje – kaže Simon.

Medicinska sestra saznala je da je ovaj par planirao venčanje još, u junu ali ih je korona sprečila.

Osoblje u bolnici je odlučilo da ih obraduje i organizuje ceremoniju u bolnici.

-Rastužila sam se kada sam čula se nisu venčali. Onda sam došla na ideju da se ovde venčaju i oni su pristali. Iako nisu idealni uslovi, želeli smo da ih učinimo srećnim – kaže jedna od sestara.

Ova medicinska sestra je bila svedok i snimala je ceremoniju telefonom za prijatelje i porodicu para. Lizi i Simon su se venčali tri dana nakon dolaska u bolnicu, uz tortu koju je obezbedilo osoblje.

A kako bi imali prvi poljubac kao muž i žena, moraju još malo da sačekaju, jer oboje još uvek primaju kiseonik.

Izvor: Kurir.rs. foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar