Тања Савић вапи за синовима које није видела 9 месеци!

Певачица Тања Савић не одустаје од борбе за своје синове - Ђорђа и Максима које је њен бивши супруг Душан Јованчевић још у априлу одвео у Аустралију.

Магазин 26.01.2021 | 20:45
Тања Савић вапи за синовима које није видела 9 месеци!

Тања месецима води своју битку са синове, а више пута је наводила да је Душан одвео децу без њеног знања и одобрења. Она неретко говори о томе колико јој недостају, а сада се тим поводом огласила на свом Инстаграму.

 Наиме, Савићева је признала колико јој недостају наследници, као и колико јој тешко пада раздвојеност од њих и све кроз шта пролази последњих месеци.

"Моја два анђела. Овде сам их ја фотографисала. Фотографија од пре две године. Нека боља времена. Као да сам осећала да ће нас раздвојити и чинила сам све да то спречим. Често сам, вапећи за правдом, остајала без одговора. Толико сам пута звала полицију. Али сваком је своја мука најтежа. Не проживљавају сви ово. Има и горе. Не знам шта је то. Можда нас то Бог искушава... да будемо јачи...", почела је Тања и додала: 

"Да коначно спознамо себе. Да завиримо што дубље у своје срце... И да га питамо шта је то што оно жели? Да ли је много ствари било на његову штету? Да ли су се многи огрешили о њега? Нека их... Нека им Бог суди... Он не кажњава, Он само постави ствари на своје место... Јер... ја не знам шта си радио и говорио мени иза леђа... али Он зна. Опростите на оволиком писању, жив сам цовек, имам права на то. Ал ме ухвати нека туга... ", написала је она уз фотографију дечака. 

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар