Tanja Savić vapi za sinovima koje nije videla 9 meseci!

Pevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove - Đorđa i Maksima koje je njen bivši suprug Dušan Jovančević još u aprilu odveo u Australiju.

Magazin 26.01.2021 | 20:45
Tanja Savić vapi za sinovima koje nije videla 9 meseci!

Tanja mesecima vodi svoju bitku sa sinove, a više puta je navodila da je Dušan odveo decu bez njenog znanja i odobrenja. Ona neretko govori o tome koliko joj nedostaju, a sada se tim povodom oglasila na svom Instagramu.

 Naime, Savićeva je priznala koliko joj nedostaju naslednici, kao i koliko joj teško pada razdvojenost od njih i sve kroz šta prolazi poslednjih meseci.

"Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava... da budemo jači...", počela je Tanja i dodala: 

"Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce... I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih... Neka im Bog sudi... On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto... Jer... ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa... ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam covek, imam prava na to. Al me uhvati neka tuga... ", napisala je ona uz fotografiju dečaka. 

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar