Може ли се уопште ишта купити за 3КМ? Можда нешто „паметно“!

У Меридиану ипак постоји начин да се уради нешто „паметно“ са само 3 КМ!

Забава 25.01.2021 | 14:41
Може ли се уопште ишта купити за 3КМ? Можда нешто „паметно“!

Ријетко кад се пружа прилика да је могуће само 3 КМ искористити за нешто баш паметно. Најчешће те три мале кованице једноставно испаре из џепа некако да не знамо ни како ни за шта. Углавном то буде нешто баш непланирано...

Ма да, може се ту купити и нека чоколада, па да нико не смије рећи да то баш није паметно. Чоколада да је увијек паметна.

Али, да је здрава? Можда мало и дебља..

Или се ту купи неко парче пице! Да, само парче, не може ни цијела пица чак. Али, исто није баш тако „паметно“. Сок неки иде увијек у пакету и то најчешће газирани, па ту опет настаје проблем.

Једино што можда може паметно да се купи је нека плишана играчка, али ипак нека врло малена, тако да ни то није неко ријешење. Али, да се не очајава, Меридиан има начин како 3 КМ искористити за „паметније“ ствари. 

У спорту ипак, уживамо сви. Сви га пратимо, сви га гледамо, зато се ријешење поставља само од себе. Састави тикет најбоље комбинације и најјачих квота на свијету, какве има само Меридиан, наплати своје знање и такмичи се за невјероватне поклоне. Али, јесу ли они „паметни“? Наравно, јер играјући у Меридиану имаш прилику да освојиш:

• Сонy Плаyстатион 5

• Xиаоми Ноте 9 ПРО

• Xиаоми Ноте 9

• Смарт Wатцх

Искористи ову феноменалну прилику, састави најбољу комбинацију, јер знање се увијек наплати. Најбоље играче увијек чекају супериорни бонуси, те феноменални поклони! Забава играња спорта, води те тикетом до поклона!
Меридиан – кућа највећих квота!

(БН)