Može li se uopšte išta kupiti za 3KM? Možda nešto „pametno“!

U Meridianu ipak postoji način da se uradi nešto „pametno“ sa samo 3 KM!

Zabava 25.01.2021 | 14:41
Može li se uopšte išta kupiti za 3KM? Možda nešto „pametno“!

Rijetko kad se pruža prilika da je moguće samo 3 KM iskoristiti za nešto baš pametno. Najčešće te tri male kovanice jednostavno ispare iz džepa nekako da ne znamo ni kako ni za šta. Uglavnom to bude nešto baš neplanirano...

Ma da, može se tu kupiti i neka čokolada, pa da niko ne smije reći da to baš nije pametno. Čokolada da je uvijek pametna.

Ali, da je zdrava? Možda malo i deblja..

Ili se tu kupi neko parče pice! Da, samo parče, ne može ni cijela pica čak. Ali, isto nije baš tako „pametno“. Sok neki ide uvijek u paketu i to najčešće gazirani, pa tu opet nastaje problem.

Jedino što možda može pametno da se kupi je neka plišana igračka, ali ipak neka vrlo malena, tako da ni to nije neko riješenje. Ali, da se ne očajava, Meridian ima način kako 3 KM iskoristiti za „pametnije“ stvari. 

U sportu ipak, uživamo svi. Svi ga pratimo, svi ga gledamo, zato se riješenje postavlja samo od sebe. Sastavi tiket najbolje kombinacije i najjačih kvota na svijetu, kakve ima samo Meridian, naplati svoje znanje i takmiči se za nevjerovatne poklone. Ali, jesu li oni „pametni“? Naravno, jer igrajući u Meridianu imaš priliku da osvojiš:

• Sony Playstation 5

• Xiaomi Note 9 PRO

• Xiaomi Note 9

• Smart Watch

Iskoristi ovu fenomenalnu priliku, sastavi najbolju kombinaciju, jer znanje se uvijek naplati. Najbolje igrače uvijek čekaju superiorni bonusi, te fenomenalni pokloni! Zabava igranja sporta, vodi te tiketom do poklona!
Meridian – kuća najvećih kvota!

(BN)