Ана Николић решила да упише медицину,бивша свекрва јој помаже око пријемног!

Певачица Ана Николић открила је да спрема пријемни за Медицински факултет у Београду, и да јој је мама њеног бившег супруга, Стефана Ђурића Расте, помогла при одабиру професора који ће је спремати за пријемни.

Забава 24.01.2021 | 18:44
Ана Николић решила да упише медицину,бивша свекрва јој помаже око пријемног!

- Хтела сам да будем докторка од увек. Бивша свекрва ми је послала све ко су професори хемије, биологије. Спремам се да упишем медицину. Не на приватном факултету, него на Факултету медицинских наука у Београду. Смејала сам се са бившом свекрвом, она ми је слала шта је потребно за упис. Рекла сам јој "Слађана, 6 година ћу дати за три године". Ми смо у добрим односима, што не би биле - рекла је Ана и додала:

 

- Ја сам са свима у добрим односима, ретко сам у конфликтима, што бих била са баком своје ћерке. Може да буде шест пута бака, ако није према мени океј, она је коректна и нормална, сарађујемо лепо. Имамо заједнички интерес, обзиром да знамо ко су Тарини мама и тата, Тара је тасманијски ђаво, треба је укротити. Личи и на мене и на тату, ако је сад не зауставимо, неће нам ни пук војске помоћи.

Ана је кратко прокоментарисала и наслове везане за Стефана Ђурића Расту. 

 

- Погађају ми сви наслови за Тариног тату. Ја нисам имала оца. Осетљива сам на те теме, пишем постове и качим. Адвокати нека кажу шта имају, ја сам увек уз њега и јавносп - рекла је Ана у Премијера - Викенд специјалу. 

 

Певачица је открила да ли ће се вакцинисати и како је поднела карантин током првог таласа пандемије коронавируса. 

- Да, сутра идем да се вакцинишем. Моја мама се већ вакцинисала. Била сам уплашена, имала сам осећај сигурности. Имала сам једини наступ 3. јуна, с обзиром на ситуацију, отказала сам све концерте. Сматрала сам да није пристојно да док неки људи леже на респираторима да се пева. Моји драги су били у ризчним групама.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган Лаловић

24.01.2021 18:37

Куку ономе кога би ти лијечила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

24.01.2021 21:48

Са срецом у новој професији.Изузетна зена.Борац.