Ana Nikolić rešila da upiše medicinu,bivša svekrva joj pomaže oko prijemnog!

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da sprema prijemni za Medicinski fakultet u Beogradu, i da joj je mama njenog bivšeg supruga, Stefana Đurića Raste, pomogla pri odabiru profesora koji će je spremati za prijemni.

Zabava 24.01.2021 | 18:44
Ana Nikolić rešila da upiše medicinu,bivša svekrva joj pomaže oko prijemnog!

- Htela sam da budem doktorka od uvek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smejala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj "Slađana, 6 godina ću dati za tri godine". Mi smo u dobrim odnosima, što ne bi bile - rekla je Ana i dodala:

 

- Ja sam sa svima u dobrim odnosima, retko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje ćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni okej, ona je korektna i normalna, sarađujemo lepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći.

Ana je kratko prokomentarisala i naslove vezane za Stefana Đurića Rastu. 

 

- Pogađaju mi svi naslovi za Tarinog tatu. Ja nisam imala oca. Osetljiva sam na te teme, pišem postove i kačim. Advokati neka kažu šta imaju, ja sam uvek uz njega i javnosp - rekla je Ana u Premijera - Vikend specijalu. 

 

Pevačica je otkrila da li će se vakcinisati i kako je podnela karantin tokom prvog talasa pandemije koronavirusa. 

- Da, sutra idem da se vakcinišem. Moja mama se već vakcinisala. Bila sam uplašena, imala sam osećaj sigurnosti. Imala sam jedini nastup 3. juna, s obzirom na situaciju, otkazala sam sve koncerte. Smatrala sam da nije pristojno da dok neki ljudi leže na respiratorima da se peva. Moji dragi su bili u rizčnim grupama.

Izvor: kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dragan Lalović

24.01.2021 19:37

Kuku onome koga bi ti liječila

ODGOVORITE
Name

Ana

24.01.2021 22:48

Sa srecom u novoj profesiji.Izuzetna zena.Borac.