Форум жена ПДП: Нова енергија за нове иницијативе

У Зворнику је одржан састанак руководства Форума жена Партије демократског прогреса које је изабрало нову предсједницу, Марину Благојевић са Пала. 

Република Српска 24.01.2021 | 17:34
Форум жена ПДП: Нова енергија за нове иницијативе

Предсједник ПДП, Бранислав Бореновић, каже да Форум жена има велики значај за ПДП:

„Избор нове предсједнице Форума жена је наставак освјежавања и уношења нове енергије у рад партије. Од њих очекујемо озбиљне политичке иницијативе како на локалном, тако и на републичком нивоу. Предсједница Форума жена је по Статуту партије члан Предсједништва ПДП-а који равноправно учествује у доношењу одлука, а од остатка руководства и мене као предсједника постоји пуна подршка за реализацију свих планова и активности. Сигуран сам да ће Форум жена бити још препознатљивији у наредном периоду и дати значајан доприност побједи 2022. године“, рекао је Бореновић. 

Марина Благојевић, новоизабрана предсједница Форума жена ПДП-а каже да је ова организација припремила низ квалитетних иницијатива које ће бити предложене кроз локалне парламенте, као и Клубове посланика у НСРС и ПД ПС БиХ.

„Врата ПДП-а су отворена за политичко учешће жена и кроз Форум жена, али и друге органе партије, гдје можемо остварити пун политички потенцијал и реализовати многе квалитетне приједлоге. Жене у ПДП-у нису само квота и нећемо се бавити темама које су препознате као искључиво 'женска питања', него ће наш политички допринос бити у пуном капацитету“, каже Благојевићева. 

Благојевић најоштрије осуђује политички мотивисане нападе појединих политичких лидера који се огледају у задирање у приватни живот жена на јавним функцијама, а који су посебно актуелни претходних дана.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Нола

24.01.2021 17:07

А гдје су маске И дистанца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срам вас било

24.01.2021 18:56

Имате ли господо форум зена ПДПа у Сребреници и ста оне казу на пониставање избора у својој опстини?

Name

Ре срам вас било

24.01.2021 21:12

Браво, странка/снсд те прати и има велике планове за тебе..... ботино

Name

55

24.01.2021 21:25

Е ови су с коца и конопца, какав вас форум, имате Јелену и то је то. Нема од вас ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре55

25.01.2021 07:00

А ви имате Мајкићку, синоним поквареног карактера, па Голићку, па иноватора Папака и ког још....

Name

Промјене

25.01.2021 09:34

Све је то с коца и конопца. Промјена ни на видику!

Name

Бањалука

25.01.2021 20:27

Стара је ова за Брану! Да би неко био политичар он мора бити нормалан и имати морала,а то значи не оставити своју жену са троје дјеце због млађе фуфе.

ОДГОВОРИТЕ