Forum žena PDP: Nova energija za nove inicijative

U Zvorniku je održan sastanak rukovodstva Foruma žena Partije demokratskog progresa koje je izabralo novu predsjednicu, Marinu Blagojević sa Pala. 

Republika Srpska 24.01.2021 | 17:34
Forum žena PDP: Nova energija za nove inicijative

Predsjednik PDP, Branislav Borenović, kaže da Forum žena ima veliki značaj za PDP:

„Izbor nove predsjednice Foruma žena je nastavak osvježavanja i unošenja nove energije u rad partije. Od njih očekujemo ozbiljne političke inicijative kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou. Predsjednica Foruma žena je po Statutu partije član Predsjedništva PDP-a koji ravnopravno učestvuje u donošenju odluka, a od ostatka rukovodstva i mene kao predsjednika postoji puna podrška za realizaciju svih planova i aktivnosti. Siguran sam da će Forum žena biti još prepoznatljiviji u narednom periodu i dati značajan doprinost pobjedi 2022. godine“, rekao je Borenović. 

Marina Blagojević, novoizabrana predsjednica Foruma žena PDP-a kaže da je ova organizacija pripremila niz kvalitetnih inicijativa koje će biti predložene kroz lokalne parlamente, kao i Кlubove poslanika u NSRS i PD PS BiH.

„Vrata PDP-a su otvorena za političko učešće žena i kroz Forum žena, ali i druge organe partije, gdje možemo ostvariti pun politički potencijal i realizovati mnoge kvalitetne prijedloge. Žene u PDP-u nisu samo kvota i nećemo se baviti temama koje su prepoznate kao isključivo 'ženska pitanja', nego će naš politički doprinos biti u punom kapacitetu“, kaže Blagojevićeva. 

Blagojević najoštrije osuđuje politički motivisane napade pojedinih političkih lidera koji se ogledaju u zadiranje u privatni život žena na javnim funkcijama, a koji su posebno aktuelni prethodnih dana.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Nola

24.01.2021 17:07

A gdje su maske I distanca.

ODGOVORITE
Name

Sram vas bilo

24.01.2021 18:56

Imate li gospodo forum zena PDPa u Srebrenici i sta one kazu na ponistavanje izbora u svojoj opstini?

Name

Re sram vas bilo

24.01.2021 21:12

Bravo, stranka/snsd te prati i ima velike planove za tebe..... botino

Name

55

24.01.2021 21:25

E ovi su s koca i konopca, kakav vas forum, imate Jelenu i to je to. Nema od vas nista.

ODGOVORITE
Name

Re55

25.01.2021 07:00

A vi imate Majkićku, sinonim pokvarenog karaktera, pa Golićku, pa inovatora Papaka i kog još....

Name

Promjene

25.01.2021 09:34

Sve je to s koca i konopca. Promjena ni na vidiku!

Name

Banjaluka

25.01.2021 20:27

Stara je ova za Branu! Da bi neko bio političar on mora biti normalan i imati morala,a to znači ne ostaviti svoju ženu sa troje djece zbog mlađe fufe.

ODGOVORITE