Преминуо дјечак (11), најмлађа жртва короне

Најмлађа жртва вируса корона у Хрватској је 11-годишњи дјечак који је протекле ноћи преминуо у болници у Загребу.

Регион 24.01.2021 | 12:21
Преминуо дјечак (11), најмлађа жртва короне

Хрватски медији преносе да је дошло до ријетке компликације коју су љекари почели примјећивати код малог броја дјеце која су била заражена, те до мултиорганског упалног синдрома који се јавља као претјерани имунолошки одговор.

Дјечак није претходно био болестан, а преминуо је у Клиници за инфективне болести "Др Фран Михаљевић".

Министар здравства Хрватске Вили Берош рекао је тим поводом да је затражио изјашњавање о овом случају од Клинике за дјечје болести и Клинике за инфективне болести.

(СРНА)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Тадивоје

24.01.2021 11:45

Ако је радјена обдукција преминулог онда знамо од цега је преминуо,овако је само лаз за паметније а страсна вијест за ове оскудног интелекта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тадивоје

24.01.2021 12:48

Вијест је наравно и више него страшна. Трагична је. Али једнако је страшан твој коментар. Ово код тебе је већ неко теже патолошко стање. Дијете је умрло од ове пошасти! 'Ало! Шта лупеташ о обдукцијама и некаквом оскудном интелекту. Стиди се.

Name

Ре ре Тадивоје

24.01.2021 16:21

Управу је Тадивоје, нема обдукције - нема доказа.

Name

Тадивоје

24.01.2021 17:28

Свака смрт је трагедија,али ко год се родио осудјен је на смрт и ту се постује Бозији ред. Али трагедија је и кад те лазу да је неко преминуо од Короне и на нецијој смрти граде империју лази за поглупе. Од "КОРОНЕ" никад нико умро није....то је цињеница А Посаст је само у твојој глави...

Name

Ре Тадивоје

24.01.2021 18:16

Од чега је умро здрав дјечак, експерт? Јеси ли ти прочитао текст? ЗДРАВ! И како си дошао до чињенице да од короне људи не умиру? Појасни нам мало, просвјетли нас. Пусти се тих отрцаних фраза: лаж, превара, завјера, фармацеутска мафија, обдукције, испрани мозгови, приглупи. Овдје је позната само једна чињеница, један аргумент. Тебе стварност демантује, не ја! Осврни се око себе. И не само овај трагични случај са овим дјечаком.

Name

Тадивоје

24.01.2021 21:06

Казес "ЗДРАВ" тј.то си процитао у медиском извјестају који постоји да би ти и такви на основу тог текста или изјаве формирали мисљење о нецему или га једноставно добили на тацни. Да је био "ЗДРАВ" не би ни преминуо,мозда га је терапија убила бас она коју је СЗО преписао као обавезну.....али за тебе и такве то је универзум јер вас мозак ради на фреквенцији ТВ Дневника.

Name

Објасњења

24.01.2021 12:51

Су им безобразно стура и неадекватна, као код вецине слуцајева. На овај нацин медицинари уносе додатну панику, ниста им није свето, јер сад планирају препаде неким новим неидентификованим в...... Велика је ово туга за породицу, до неба, многи зивоти су отисли тек тако, углавном њиховом неодговорносцу, а цињеница је да им вецина народа ни не вјерује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НМ

24.01.2021 18:21

Срам те било,оптуживати некога без доказа да је крив за многе смрти је у најмању руку страшно.

Name

Хм

24.01.2021 16:49

Ко зна од цека је умро, нека му је покој дуси, не вјерујемо у ово пландемицарење, колико је само смрти проузроковано код дјеце и хроницних болести самим вакцинама сто се крије. Само се пландемија промовисе путем медија и у политици.

ОДГОВОРИТЕ