Preminuo dječak (11), najmlađa žrtva korone

Najmlađa žrtva virusa korona u Hrvatskoj je 11-godišnji dječak koji je protekle noći preminuo u bolnici u Zagrebu.

Region 24.01.2021 | 12:21
Preminuo dječak (11), najmlađa žrtva korone

Hrvatski mediji prenose da je došlo do rijetke komplikacije koju su ljekari počeli primjećivati kod malog broja djece koja su bila zaražena, te do multiorganskog upalnog sindroma koji se javlja kao pretjerani imunološki odgovor.

Dječak nije prethodno bio bolestan, a preminuo je u Klinici za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević".

Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš rekao je tim povodom da je zatražio izjašnjavanje o ovom slučaju od Klinike za dječje bolesti i Klinike za infektivne bolesti.

(SRNA)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Tadivoje

24.01.2021 11:45

Ako je radjena obdukcija preminulog onda znamo od cega je preminuo,ovako je samo laz za pametnije a strasna vijest za ove oskudnog intelekta.

ODGOVORITE
Name

Re Tadivoje

24.01.2021 12:48

Vijest je naravno i više nego strašna. Tragična je. Ali jednako je strašan tvoj komentar. Ovo kod tebe je već neko teže patološko stanje. Dijete je umrlo od ove pošasti! 'Alo! Šta lupetaš o obdukcijama i nekakvom oskudnom intelektu. Stidi se.

Name

Re re Tadivoje

24.01.2021 16:21

Upravu je Tadivoje, nema obdukcije - nema dokaza.

Name

Tadivoje

24.01.2021 17:28

Svaka smrt je tragedija,ali ko god se rodio osudjen je na smrt i tu se postuje Boziji red. Ali tragedija je i kad te lazu da je neko preminuo od Korone i na necijoj smrti grade imperiju lazi za poglupe. Od "KORONE" nikad niko umro nije....to je cinjenica A Posast je samo u tvojoj glavi...

Name

Re Tadivoje

24.01.2021 18:16

Od čega je umro zdrav dječak, ekspert? Jesi li ti pročitao tekst? ZDRAV! I kako si došao do činjenice da od korone ljudi ne umiru? Pojasni nam malo, prosvjetli nas. Pusti se tih otrcanih fraza: laž, prevara, zavjera, farmaceutska mafija, obdukcije, isprani mozgovi, priglupi. Ovdje je poznata samo jedna činjenica, jedan argument. Tebe stvarnost demantuje, ne ja! Osvrni se oko sebe. I ne samo ovaj tragični slučaj sa ovim dječakom.

Name

Tadivoje

24.01.2021 21:06

Kazes "ZDRAV" tj.to si procitao u mediskom izvjestaju koji postoji da bi ti i takvi na osnovu tog teksta ili izjave formirali misljenje o necemu ili ga jednostavno dobili na tacni. Da je bio "ZDRAV" ne bi ni preminuo,mozda ga je terapija ubila bas ona koju je SZO prepisao kao obaveznu.....ali za tebe i takve to je univerzum jer vas mozak radi na frekvenciji TV Dnevnika.

Name

Objasnjenja

24.01.2021 12:51

Su im bezobrazno stura i neadekvatna, kao kod vecine slucajeva. Na ovaj nacin medicinari unose dodatnu paniku, nista im nije sveto, jer sad planiraju prepade nekim novim neidentifikovanim v...... Velika je ovo tuga za porodicu, do neba, mnogi zivoti su otisli tek tako, uglavnom njihovom neodgovornoscu, a cinjenica je da im vecina naroda ni ne vjeruje...

ODGOVORITE
Name

NM

24.01.2021 18:21

Sram te bilo,optuživati nekoga bez dokaza da je kriv za mnoge smrti je u najmanju ruku strašno.

Name

Hm

24.01.2021 16:49

Ko zna od ceka je umro, neka mu je pokoj dusi, ne vjerujemo u ovo plandemicarenje, koliko je samo smrti prouzrokovano kod djece i hronicnih bolesti samim vakcinama sto se krije. Samo se plandemija promovise putem medija i u politici.

ODGOVORITE