Булатова жена већ два пута хапшена због кокаина!

Марија Булат јуче је ухапшена заједно са још две особе у полицијској акцији на Новом Београду, али то није први пут да она има проблема са законом.

Забава 23.01.2021 | 14:45
Булатова жена већ два пута хапшена због кокаина!

Пре три и по године, тачније у августу 2017, Марка Булата и његову супругу привела је полиција у Црној Гори због поседовања наркотика.

Припадници барске полиције су током рације у бару на плажи "Тропски рај" у ташни Марије Булат пронашли кокаин и марихуану. Булатова супруга је током испитивања тврдила да је дрога њена и да је она конзумира. Против ње је поднета прекршајна пријава јер је реч о мањој количини наркотика.

Марко Булат је тада такође саслушан, а после испитивања и признања његове супруге да је дрога њена и да је намењена за личну употребу, пуштен је из полицијског притвора. 

Годину дана раније, популарни певач и његова супруга нашли су се у центру скандала због два грама кокаина. У великој акцији београдске полиције "Цунами", уперене против нарко-дилера, приведена је Марија Булат (тада Николић). Она је касније склопила договор са Вишим тужилаштвом у Београду. Признала је, у замену за условну затворску казну, да је од дилера купила два грама кокаина.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Које

23.01.2021 18:00

Будале дрогиране.

ОДГОВОРИТЕ