Bulatova žena već dva puta hapšena zbog kokaina!

Marija Bulat juče je uhapšena zajedno sa još dve osobe u policijskoj akciji na Novom Beogradu, ali to nije prvi put da ona ima problema sa zakonom.

Zabava 23.01.2021 | 14:45
Bulatova žena već dva puta hapšena zbog kokaina!

Pre tri i po godine, tačnije u avgustu 2017, Marka Bulata i njegovu suprugu privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.

Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži "Tropski raj" u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika.

Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora. 

Godinu dana ranije, popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Izvor: kurir.rs foto: printscreen

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Koje

23.01.2021 18:00

Budale drogirane.

ODGOVORITE