Бореновић поручио да треба мијењати Изборни закон

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић, заједно са потпредсједником и чланом Предсједништва ПДП-а Јеленом Тривић и Миром Пекић, посјетио је Општински одбор ПДП-а Дервента, гдје је разговарао са руководством одбора и новоизабраним одборницима у Скупштини општине Сањом Димитрић, Мирком Петрићем и Душком Вујичићем. 

Република Српска 22.01.2021 | 11:41
Бореновић поручио да треба мијењати Изборни закон

"Општински одбор у Дервенти у континуитету биљежи добре изборне резултате. Вјерујем да ће нова скупштинска већина у којој дјелује ПДП, предлагати добра рјешења за грађане Дервенте и бити озбиљан коректив раду начелника" истакао је Бореновић. 

Бореновић је изразио увјерење да је само изборним инжењерингом и гласовима путем поште побиједио тренутни начелник, да је истинска воља грађана била да први човјек Дервенте буде заједнички кандидат СДС-ПДП Владо Ковачевић, те да је и то један од показатеља да је неопходно мијењати Изборни закон. 

Милан Ђукић, предсједник ОО ПДП Дервента, изразио је захвалност руководству партије на несебичној подршци током предизборне кампање и касније, те рекао да ће се ПДП током мандата држати зацртаног програма и принципа партије, саопштено је из ПДП-а.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

приједор

22.01.2021 10:51

Какво гласање путем поште??Ко хоче да гласа а није у БИХ први конзулат Амбасада и гласај....И треба инсистирати на електронском гласању и електронској заштити гласачкух листича.Тиме их нико не би могао униети или изнијети са гласачкој мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жан

22.01.2021 11:22

Мене занима што СНСД-у треба већина на Сокоцу.Јел то да имају бољу већину у Источном Сарајеву или нешто друго?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛБ

22.01.2021 11:25

Само бар код на гласацки листиц и заротирати гласацко мјесто за 180 степени и то дјеломицно рјесава проблем, ако је бирацки одбор приколико са образом и постењем било изнопозиције или ових из позије, итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

22.01.2021 11:37

Зар овај закон није још од времена када сте Ви били у власти??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миса

23.01.2021 13:10

Де шутите ви сте све рекли. Само сте обична вреца да вас бале Станивуковиц млати. Ви сте његова сена брука сте. Ви школовани. Пстттттт.

ОДГОВОРИТЕ