Borenović poručio da treba mijenjati Izborni zakon

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, zajedno sa potpredsjednikom i članom Predsjedništva PDP-a Jelenom Trivić i Mirom Pekić, posjetio je Opštinski odbor PDP-a Derventa, gdje je razgovarao sa rukovodstvom odbora i novoizabranim odbornicima u Skupštini opštine Sanjom Dimitrić, Mirkom Petrićem i Duškom Vujičićem. 

Republika Srpska 22.01.2021 | 11:41
Borenović poručio da treba mijenjati Izborni zakon

"Opštinski odbor u Derventi u kontinuitetu bilježi dobre izborne rezultate. Vjerujem da će nova skupštinska većina u kojoj djeluje PDP, predlagati dobra rješenja za građane Dervente i biti ozbiljan korektiv radu načelnika" istakao je Borenović. 

Borenović je izrazio uvjerenje da je samo izbornim inženjeringom i glasovima putem pošte pobijedio trenutni načelnik, da je istinska volja građana bila da prvi čovjek Dervente bude zajednički kandidat SDS-PDP Vlado Kovačević, te da je i to jedan od pokazatelja da je neophodno mijenjati Izborni zakon. 

Milan Đukić, predsjednik OO PDP Derventa, izrazio je zahvalnost rukovodstvu partije na nesebičnoj podršci tokom predizborne kampanje i kasnije, te rekao da će se PDP tokom mandata držati zacrtanog programa i principa partije, saopšteno je iz PDP-a.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

prijedor

22.01.2021 10:51

Kakvo glasanje putem pošte??Ko hoče da glasa a nije u BIH prvi konzulat Ambasada i glasaj....I treba insistirati na elektronskom glasanju i elektronskoj zaštiti glasačkuh lističa.Time ih niko ne bi mogao unieti ili iznijeti sa glasačkoj mjesta.

ODGOVORITE
Name

Žan

22.01.2021 11:22

Mene zanima što SNSD-u treba većina na Sokocu.Jel to da imaju bolju većinu u Istočnom Sarajevu ili nešto drugo?

ODGOVORITE
Name

BLB

22.01.2021 11:25

Samo bar kod na glasacki listic i zarotirati glasacko mjesto za 180 stepeni i to djelomicno rjesava problem, ako je biracki odbor prikoliko sa obrazom i postenjem bilo iznopozicije ili ovih iz pozije, itd...

ODGOVORITE
Name

oo7

22.01.2021 11:37

Zar ovaj zakon nije još od vremena kada ste Vi bili u vlasti??

ODGOVORITE
Name

Misa

23.01.2021 13:10

De šutite vi ste sve rekli. Samo ste obična vreca da vas bale Stanivukovic mlati. Vi ste njegova sena bruka ste. Vi školovani. Pstttttt.

ODGOVORITE