Чекићкин бивши чини све да се помире а она ни да чује, отпутовала у Беч!

Бивши вереник Андреане Чекић Марко Милошевић моли певачицу за опроштај и другу шансу након што су се жестоко посвађали током одмора на планини пре неколико дана.

Забава 21.01.2021 | 20:21
Чекићкин бивши чини све да се помире а она ни да чује, отпутовала у Беч!

Веза звезде "Гранда" и њеног менаџера од почетка је била бурна, а честе свађе и расправе нису изостајале. Ипак, сваки пут певачица је свом веренику давала другу шансу у нади да ће бити боље, али након свађе на одмору је схватила да више не иде.

Како каже извор близак Андреани, она је дефинитивно ставила тачку на њихову везу и каже да више не постоји шанса да му опрости. Одмах по раскиду отпутовала је у Беч, где време проводи с породицом и пријатељима и труди се да заборави на Марка.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Андреана Цекиц (@андреанацекиц)

Међутим, он је јако упоран по питању помирења, па је свакодневно зове и моли за опроштај и за другу шансу. Како му се Чекићева не јавља, он јој шаље поруке у којима обећава да ће се променити, да је више неће срамотити, као и да неће бити љубоморан и свадљив. С обзиром на то да се она више пута опекла верујући му, обећања је више не занимају, а како каже саговорник, досадило јој је да због њега угрожава своју каријеру.

Откако је с њим у вези, много се негативније котира у јавности, посебно због честих свађа о којима се писало, а смучило јој се и то што је због сваког скандала морала да објашњава породици и пријатељима шта је у питању. Подсетимо, Андреана и Марко су недавно отпутовали на одмор на планину, где су се најпре посвађали у ресторану наочиглед свих. Ту су били присутни и Александра Пријовић и Урош Живковић, а њиховим пријатељима је било врло непријатно. Свађу су наставили у апартману, где су летели предмети, а сутрадан су заједно напустили хотел. Након тога, Андреана је раскинула с Марком и дала му отказ, а као менаџера је ангажовала Ибру Шарића, који ради турнеје по Америци.

Покушали смо да ступимо у контакт са Чекићком, али она није одговарала на наше позиве.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен 

 

Коментари / 0

Оставите коментар