У Моззартовим дресовима до Прве лиге Републике Српске

Предсједник Рукометног клуба „Теслић“ Драган Мартиновић: Имали смо само основну опрему за тренинге, па нам ова донација много значи

Остали спортови 21.01.2021 | 15:15
У Моззартовим дресовима до Прве лиге Републике Српске

Услови за тренинг нису баш сјајни, али рукометаши „Теслића“ остварују веома добре резултате. До сада нису имали довољно добру опрему, ни адекватну помоћ у раду, па је на њихову адресу компанија Моззарт послала двије гарнитуре нових дресова за све играче. 

- Улагања у спорт код нас су, генерално, мала, а ситуација је посебно тешка током епидемије корона вируса. Имали смо само основну опрему за тренинге и такмичења, због тога нам донација Моззарта много значи. Дресови су квалитетни, а играчи одушевљени. Ријетко ко би нам изашао у сусрет са оваквим гестом – каже предсједник Рукометног клуба „Теслић“, Драган Мартиновић. 

Први тим тренутно наступа у другој лиги и има добар играчки кадар, а ови момци се надају да ће им нови дресови бити талични и да ће се у њима пласирати у Прву лигу Републике Српске. Теслићки клуб у наредном периоду планира да стави акценат на рад са млађим категоријама.

Моззарт од свог оснивања предузима различите друштвено одговорне активности, а акција "Нови дресови за нове шампионе" је још једна у низу оних које имају за циљ популаризацију спорта у локалним заједницима, развој локалних спортских клубова и подршку талентима. 

- Срећни смо што смо упутили донацију на праву адресу и што ће бити добро искоришћена. Рукометном клубу „Теслић“ желимо да напредује, а трудићемо се и у наредном периоду да помоћ упутимо и другим спортистима којима је потребна - каже руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт Селма Салкановић.

БН ТВ