U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske

Predsjednik Rukometnog kluba „Teslić“ Dragan Martinović: Imali smo samo osnovnu opremu za treninge, pa nam ova donacija mnogo znači

Ostali sportovi 21.01.2021 | 15:15
U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske

Uslovi za trening nisu baš sjajni, ali rukometaši „Teslića“ ostvaruju veoma dobre rezultate. Do sada nisu imali dovoljno dobru opremu, ni adekvatnu pomoć u radu, pa je na njihovu adresu kompanija Mozzart poslala dvije garniture novih dresova za sve igrače. 

- Ulaganja u sport kod nas su, generalno, mala, a situacija je posebno teška tokom epidemije korona virusa. Imali smo samo osnovnu opremu za treninge i takmičenja, zbog toga nam donacija Mozzarta mnogo znači. Dresovi su kvalitetni, a igrači oduševljeni. Rijetko ko bi nam izašao u susret sa ovakvim gestom – kaže predsjednik Rukometnog kluba „Teslić“, Dragan Martinović. 

Prvi tim trenutno nastupa u drugoj ligi i ima dobar igrački kadar, a ovi momci se nadaju da će im novi dresovi biti talični i da će se u njima plasirati u Prvu ligu Republike Srpske. Teslićki klub u narednom periodu planira da stavi akcenat na rad sa mlađim kategorijama.

Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija "Novi dresovi za nove šampione" je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima. 

- Srećni smo što smo uputili donaciju na pravu adresu i što će biti dobro iskorišćena. Rukometnom klubu „Teslić“ želimo da napreduje, a trudićemo se i u narednom periodu da pomoć uputimo i drugim sportistima kojima je potrebna - kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart Selma Salkanović.

BN TV