Милена Радуловић пет часова давала исказ о Алексићу

Глумица Милена Радуловић давала је исказ пет часова у Вишем тужилаштву у Београду, након познатог професора глуме Мирослава Мике Алексића, кога је она и више дјевојака, ученица његове школе, оптужило за сексуално злостављање и силовање.

Србија 20.01.2021 | 17:10
Милена Радуловић пет часова давала исказ о Алексићу

Један од њених адвоката Југослав Тинтор рекао је да је Тужилаштво наредило да цијели ток истраге буде тајан због заштите приватности лица која учествују у поступку, тако да се не може говорити о детаљима оног шта је данас речено.

"Сама чињеница да је Милена исказ давала пет пуних часова јасно говори и лаику да је до детаља рекла све оно кроз шта је прошла и шта је доживела, описујући до најситнијих детаља, како би помогла надлежним државним органима, пре свега, поступајућем тужилаштву, да расветли целу ову кривичну ствар", рекао је Тинтор за Б92.

Адвокат Денис Бећирић апеловао је да медији поштују жељу за анонимношћу оштећених и свједока који то желе.

Мирослав Мика Алексић, филмски редитељ, продуцент, глумац и чувени педагог кроз чије радионице је прошло више од 3.000 младих, недавно је ухапшен због сумње да је од 2012. до 2020. године сексуално напаствовао пет ученица, од којих су двије тада биле малољетне. На терет му је стављено осам силовања и седам недозвољених полних радњи.

Глумица Милена Радуловић медијима је испричала да је Алексић силовао док је била малољетна и да се то догодило више пута. Осим ње, још неколико дјевојака, од којих су неке малољетне, пријавило је Алексића за силовање и сексуално узнемиравање. 

(Срна Фото: Информер) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Петар

20.01.2021 16:33

Милена, Бог те благословио да лакше преболиш све муке које си доживела и да ти остало вријеме живота твога буде испуњено срећом и радошћу и да увијек будеш тако храбра и одважна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

21.01.2021 01:58

Свако нормалан ће да осуди овакве ствари. Једино ми није јасно, због чега је конкретно она ћутала све ове године? Можда чекање међународне афирмације, кад је више не може спутати? Због чега су ћутале све остале, које су редовно, својом вољом долазиле на часове глуме и по неко силовање? Нека ме нико не схвати погрешно, јер бих овакве манијаке лично могао задавити!

Name

ЖИКА Ж

22.01.2021 09:50

Неће Мика оће Жика, коме ти причаш причу: Милена генерацијо Моја.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

26.01.2021 06:45

А зашто пустити Милу да ово ради дуги низ година од овог народа. Господин Алексић је 1/2 крив. Друга половина су родитељи, бахати у своим жељама да им дјеца буду оно што не треба да буду. У животу је превише глуме и глумаца.

Name

Поново Ради Биоскоп

20.01.2021 17:19

Овај Професор глуме умислио да је "Ђенка". Вјероватно је тај лик из филма на њега оставио снажан утисак. Свакаквих лудака и изопачених идиота у Божијој Башти има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.01.2021 17:26

А још горих родитеља који дјецу буквално добровољно шаљу у руке педофилима и предаторима

Name

Вани

20.01.2021 23:04

Највеца зеља и успјех данасњих родитеља је да дјеца догурају до пинка и гранда.Туго моја?

Name

иницијатор

21.01.2021 07:58

Можда је човјек превише радио на практичној настави,све и једна се сутра мора скинути и глумити у некој интимној сцени па се отело контроли.Требало га је одмах пријавити и санкционисати а не пустити да то ради дуги низ година.

Name

Да

21.01.2021 13:34

Људи у памет се узмите.Ста мислите дал тога има у просвјети,здравству,јавним установама...ста мислите?

ОДГОВОРИТЕ