Milena Radulović pet časova davala iskaz o Aleksiću

Glumica Milena Radulović davala je iskaz pet časova u Višem tužilaštvu u Beogradu, nakon poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je ona i više djevojaka, učenica njegove škole, optužilo za seksualno zlostavljanje i silovanje.

Srbija 20.01.2021 | 17:10
Milena Radulović pet časova davala iskaz o Aleksiću

Jedan od njenih advokata Jugoslav Tintor rekao je da je Tužilaštvo naredilo da cijeli tok istrage bude tajan zbog zaštite privatnosti lica koja učestvuju u postupku, tako da se ne može govoriti o detaljima onog šta je danas rečeno.

"Sama činjenica da je Milena iskaz davala pet punih časova jasno govori i laiku da je do detalja rekla sve ono kroz šta je prošla i šta je doživela, opisujući do najsitnijih detalja, kako bi pomogla nadležnim državnim organima, pre svega, postupajućem tužilaštvu, da rasvetli celu ovu krivičnu stvar", rekao je Tintor za B92.

Advokat Denis Bećirić apelovao je da mediji poštuju želju za anonimnošću oštećenih i svjedoka koji to žele.

Miroslav Mika Aleksić, filmski reditelj, producent, glumac i čuveni pedagog kroz čije radionice je prošlo više od 3.000 mladih, nedavno je uhapšen zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine seksualno napastvovao pet učenica, od kojih su dvije tada bile maloljetne. Na teret mu je stavljeno osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji.

Glumica Milena Radulović medijima je ispričala da je Aleksić silovao dok je bila maloljetna i da se to dogodilo više puta. Osim nje, još nekoliko djevojaka, od kojih su neke maloljetne, prijavilo je Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. 

(Srna Foto: Informer) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Petar

20.01.2021 17:33

Milena, Bog te blagoslovio da lakše preboliš sve muke koje si doživela i da ti ostalo vrijeme života tvoga bude ispunjeno srećom i radošću i da uvijek budeš tako hrabra i odvažna.

ODGOVORITE
Name

Re:

21.01.2021 02:58

Свако нормалан ће да осуди овакве ствари. Једино ми није јасно, због чега је конкретно она ћутала све ове године? Можда чекање међународне афирмације, кад је више не може спутати? Због чега су ћутале све остале, које су редовно, својом вољом долазиле на часове глуме и по неко силовање? Нека ме нико не схвати погрешно, јер бих овакве манијаке лично могао задавити!

Name

ŽIKA Ž

22.01.2021 10:50

Neće Mika oće Žika, kome ti pričaš priču: Milena generacijo Moja.

Name

PRIJEDORČANIN

26.01.2021 07:45

A zašto pustiti Milu da ovo radi dugi niz godina od ovog naroda. Gospodin Aleksić je 1/2 kriv. Druga polovina su roditelji, bahati u svoim željama da im djeca budu ono što ne treba da budu. U životu je previše glume i glumaca.

Name

Ponovo Radi Bioskop

20.01.2021 18:19

Ovaj Profesor glume umislio da je "Đenka". Vjerovatno je taj lik iz filma na njega ostavio snažan utisak. Svakakvih ludaka i izopačenih idiota u Božijoj Bašti ima.

ODGOVORITE
Name

Re

20.01.2021 18:26

A još gorih roditelja koji djecu bukvalno dobrovoljno šalju u ruke pedofilima i predatorima

Name

Vani

21.01.2021 00:04

Najveca zelja i uspjeh danasnjih roditelja je da djeca doguraju do pinka i granda.Tugo moja😫

Name

inicijator

21.01.2021 08:58

Možda je čovjek previše radio na praktičnoj nastavi,sve i jedna se sutra mora skinuti i glumiti u nekoj intimnoj sceni pa se otelo kontroli.Trebalo ga je odmah prijaviti i sankcionisati a ne pustiti da to radi dugi niz godina.

Name

Da

21.01.2021 14:34

Ljudi u pamet se uzmite.Sta mislite dal toga ima u prosvjeti,zdravstvu,javnim ustanovama...sta mislite?

ODGOVORITE