Андреана и Марко се потукли, па га истјерала из стана

Андреана Чекић побила се са сада већ бившим вереником Марком Милошевићем на планини, где су били на одмору. Певачица и њен партнер жестоко су се посвађали на вечери у ресторану у којем су били и Александра Пријовић и Урош Живковић, а расправа се наставила у апартману, где је, према причи упућених, дошло до физичког окршаја између њих, кад су и раскинули.

Магазин 20.01.2021 | 09:28
Андреана и Марко се потукли, па га истјерала из стана

Веза Андреане и Марка од почетка је била турбулентна, често су имали несугласице, па овај скандал и раскид њихово окружење нису изненадили. Првих неколико дана одмора све је било у најбољем реду, али током једне вечери Андреана и Марко су се толико закачили да је летело перје иако је око њих било још људи.

И поред тога што су били љути једно на друго, и после физичког окршаја у апартману, нису имали куд, па су морали ту и да остану. Преспавали су и ујутру су се упутили за Београд. Певачица је била озбиљна и нерасположена док су се одјављивали, а ни Марко није био бољег расположења.

По одласку с планине, одлучили су да ће свако наставити својим путем, прекинули су сваки контакт, па и пословни однос, каже један Чекићкин колега који је упућен у њихову везу. Иако је Марко био Андреанин менаџер, она му је дала отказ и ангажовала Ибру Шарића, који је задужен за турнеју у Америци.

У прилог овоме говоре и њихови Инстаграм профили, па тако на Андреанином налогу у опису пише да јој је менаџер Ибро, док Милошевић сада ради за Љубу Аличића и Срећка Кречара. Иако нису уклонили заједничке фотографије с друштвених мрежа, њих двоје се више не прате.

Након свега, певачица је одлучила да се склони из Београда, па је отпутовала у Беч. Оданде често објављује фотографије и снимке путем Инстаграма, а Марко се исељава из стана у ком су живели заједно јер је то захтевала Чекићка.

Њих двоје су у вези неколико година, дешавало им се већ да раскидају, али су се увек враћали једно другоме, па неки њихови пријатељи верују да ће се поновити тај сценарио. Покушали смо да ступимо у контакт с певачицом, али она није одговарала на наше позиве.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ББ

20.01.2021 08:59

Страсно, не могу да спавам.

ОДГОВОРИТЕ