Andreana i Marko se potukli, pa ga istjerala iz stana

Andreana Čekić pobila se sa sada već bivšim verenikom Markom Miloševićem na planini, gde su bili na odmoru. Pevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kojem su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gde je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli.

Magazin 20.01.2021 | 09:28
Andreana i Marko se potukli, pa ga istjerala iz stana

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letelo perje iako je oko njih bilo još ljudi.

I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i posle fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi.

U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Nakon svega, pevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živeli zajedno jer je to zahtevala Čekićka.

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se ponoviti taj scenario. Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BB

20.01.2021 08:59

Strasno, ne mogu da spavam.

ODGOVORITE