Палма: "Вучић је марка за оне што га нападају"

Предсједник ЈС и шеф посланичке групе ЈС у Скупштини Србије Драган Марковић Палма уручио је Александру Мартиновић капу за предсједника Александра Вучића.

Србија 19.01.2021 | 18:25
Палма: "Вучић је марка за оне што га нападају"

"Капа коју сам поклонио за Вучића је иначе марке Ла коста. А зашто маркиран качкет? Зато што то носе само најбољи на свијету као што је Новак Ђоковић, а Вучић је марка за оне што га нападају", изјавио је Маковић на колегијуму у Скупштини Србије, приликом уручивања капе Мартиновићу за предсједника.

"Ова капа је симбол да су опозиционари у Србији од свих напада на предсједника Вучића, једино у праву да није имао капу на Златибору приликом пуштања у рад гондоле", додао је Палма.

Шеф посланичке групе Јединствене Србије рекао је да је све остало што су критиковали Вучића, од онога да је издао Косово, до борбе државе са пандемијом, спашавања привреде када је цијела свјетска привреда у колапсу, да нема демократије у Србији, па све до уређења града Београда, посебно када је реч о Београду на води и београдске променаде, нетачно. Једина ствар која је тачна јесте да предсједник није имао капу на Златибору.

"Тако су критиковали Вучића због столице на којој је сједио на пријему код предсједника Сједињених Америчких Држава. А на којој столици су сједели ови из дела садашње опозиције у Србији? Они су сједели на клупи у парку испред Бијеле куће", додао је он.

Капа је, како је рекао Палма, показатељ да дио опозиције у Србији не занима ни Косово и Метохија, ни епидемија, ни економија, ни локалне самоуправе, па чак их не занима ни међустраначки дијалог.

"Њих само занима како доћи на власт без избора", поручио је предсједник Јединствене Србије.

Капу је поклонио како би, како он каже, избио из руку опозиције једини и последњи аргумент, да више не би могли ништа да кажу.

"Сада ће предсједник Србије имати капу, па га молим да стави капу на главу када пада снијег", рекао је Палма.

Одлазак предсједника Србије на Златибор је показатељ, како је Драган Марковић рекао, да је он увијек за све оно добро што се ради за Србију.

"Вучић је тиме показао да је предсједник свих грађана Србије без обзира на политичко, вјерско и национално опредјељење", закључио је Драган Марковић Палма.

(Б92) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ЈА

19.01.2021 17:43

Не могу да зауставим сузе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

20.01.2021 00:13

И мене је бас добро насмијао.

Name

РУДОЊА

19.01.2021 18:41

Јебољи погледај нам привреду ЕП РС ШУМЕ СРПСКЕ ПОШТЕ СРПСКЕ ЗДРАВСТВО СРПСКЕ И Т Д СВИ У ОДЛИЧНОМ СТАЊУ БУДЈЕТ СТАБИЛАН ДИЈЕЛИ СЕ 13 ТА ПЛАТА ОБВЕЗНИЦЕ СВАКИ МЈЕСЕЦ НА БЛ БЕРЗИ ИДУ КО АЛВА СВЕ У СВЕМУ ДА НАМ И ЊЕМАЧКА ЗАВИДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

19.01.2021 19:48

Најбољи политицар И најпаметнији зато га појединци И мрзе. Зивио Александра Вуциц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО

19.01.2021 23:43

Да Бог Да вам владо јос 100 година

Name

Ре

20.01.2021 00:19

Није најбољи и најпаметнији него је највеци диктатор у региону.

Name

ре ре

20.01.2021 11:28

Ко по теби је добар политичар???

Name

Тз

20.01.2021 06:39

Е Драгане у каквој си ти заблуди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Палма

20.01.2021 12:36

Неуништиви Палма. Доживотни начелник Јагодине(Светозарева). Примјер како се добијају локални избори и привлаче инвестиције у општину. А човјек је класичан балван, али се разумије у струку.

ОДГОВОРИТЕ